Dolar

32,3773

Euro

35,0633

Altın

2.326,09

Bist

9.079,97

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba geleneği bozmadı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Aracından inen Bakan Fakıbaba, belediye başkanlığı ve milletvekilliği dönemindeki geleneğini bozmayarak herkese teker teker sarılıp tokalaştı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-28 08:10:40

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba geleneği bozmadı


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Adıyaman'daki programının ardından karayoluyla Şanlıurfa'ya geldi. İki gün boyunca Şanlıurfa'da kalarak çeşitli temaslarda bulunacak olan Bakan Fakıbaba'yı Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

İKİ DAKİKALIK YOLU 20 DAKİKADA GİDEBİLDİ

İl ve ilçe sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapmak için Gaptem'e gelen Bakan Fakıbaba, aracından indikten sonra Vali Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye sarılıp tokalaştı. Belediye başkanlığı ve milletvekilliği yaptığı dönemde de herkese sarılıp tokalaşmasıyla bilinen Fakıbaba, dışarıda bekleyen onlarca kişiyle tokalaştıktan sonra içeri geçip tokalaşmaya burada devam etti. Bakan Fakıbaba, bu nedenle iki dakikalık yolu ancak 20 dakikada gidebildi. Fakıbaba, kalabalık nedeniyle görmediği kişilere ise geri dönerek sarılmayı ihmal etmedi.

TÜM İLÇELERLE TEK TEK GÖRÜŞTÜ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kendisini karşılayanlarla birlikte yemek salonuna geçti Yemeği burada vatandaşlarla birlikte yiyen Bakan Fakıbaba, farlı salonlardaki ilçelerin tarım alanında faaliyet gösteren kurum ve STK'larıyla özel bir toplantı yaptı. Toplantılara basın mensupları alınmadı.

Bakan Fakıbaba'nın Pazartesi ve Salı günü Şanlıurfa'da yapacağı ziyaret ve toplantıların ardından Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gideceği belirtildi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara