Dolar

32,5264

Euro

34,7444

Altın

2.488,88

Bist

9.524,59

Bahçeli ve Türkeş arasındaki diyalog: Neredeyse balkondan düşecek

TBMM'de dokunulmazlık görüşmelerine önceki gece MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in sohbeti damgasını vurmuş, Bahçeli ve Türkeş arasında ne konuşulduğu merak konusu olmuştu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-19 09:15:27

Bahçeli ve Türkeş arasındaki diyalog: Neredeyse balkondan düşecek

Alınan bilgilere göre Türkeş, Bahçeli'nin geçirdiği kalp ameliyatını hatırlatarak, ‘Geçmiş olsun' dileklerini iletti. Bahçeli'nin iyi olduğuna yönelik yanıtının ardından Türkeş, Bahçeli'ye ‘yorgun göründüğünü' söyledi ve “Görüşmelerin sonuna kadar kalacak mısınız?” diye sordu. Türkeş, “Ameliyat da sizi gençleştirmiş efendim” deyince, ikili gülmeye başladı.

İki siyasetçinin diyaloğunu görüntülemek için basın locasındaki foto muhabirlerinin hareketlenmesi üzerine de Bahçeli, Türkeş'e “Basın ikimizin fotoğrafını çekmek için neredeyse balkondan düşecek” dedi.

Hürriyet'in haberine göre, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın fotoğrafla ilgili “İnsani ve medeni bir tavırdan ibarettir. Fotoğrafa bir anlam yüklenmemesi gerekir” değerlendirmesinde bulundu.

7 Haziran seçimlerinden sonra geçici hükümet kurulurken bakanlık tekfini kabul eden Türkeş, MHP'den ihraç edilmişti. Türkeş, “MHP benim babamın partisidir, beni atmaya kimsenin gücü yetmez” derken, Bahçeli de “Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır, bir dağdan bir serçe kalksa dağ ne kaybeder?” demişti.

İLGİLİ HABERLER

bhf

Haber Ara