Dolar

32,5653

Euro

34,9976

Altın

2.429,27

Bist

9.722,09

Bahçeli: Türkiye kaynarsa Berlin yanar

Bahçeli 'Türkiye kaynarsa Berlin yanacaktır. Türkiye kaybederse Londra kaosa yatacaktır' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-07 13:36:29

Bahçeli: Türkiye kaynarsa Berlin yanar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir çok Avrupa ülkesinin Müslüman Türk'lere karşı “tedavisi imkânsız nefret” duyduğunu, Almanya, Hollanda ve Avusturya'dan geçen hafta gelen kararların ise “hazımsızlığın daniskası” olduğunu söyledi.


“Yaklaşık 4 milyon vatandaşımızın yaşadığı Almanya, Türkiye'ye karşı örtülü faaliyetlerin elebaşı ülkelerden birisidir. Ve de PKK ile yatıp FETÖ ile kalkmaktadır. Avrupa ülkeleri kültürde Grek, dinde Hıristiyan, hukukta Roma'ya kökten bağlıdır. Ve sırf bu nedenle de Müslüman Türk milletine asırlardır ters bakmakta, bölüp parçalamak için fırsat kollamaktadır. Almanya'nın yolu yol değildir, acilen dönmelidir. Avrupa duy sesimizi, bu ses Türk'ün hiç dinmeyen ayak ve kudret sesidir. Türk devleti, Türk hükümeti yalnız değildir; 80 milyon Türk vatandaşı, yabancı ülkelerdeki iftiharlarımız olan kardeşlerimizle birlikte Türkiye Cumhuriyeti'nin hakkını, hukukunu savunacak inanmışlık ve azimdedir. Almanya Başbakanı yanlıştan dönüş yaparak gerilimi artıracak eylem ve adımlardan kaçınmalıdır.”

"Türkiye bölgenin ağırlık noktasıdır. Türkiye kaynarsa Berlin yanacaktır. Türkiye kaybederse Londra kaosa yatacaktır. Geçen haftadan bu yana Almanya, Hollanda ve Avusturya'dan hazımsızlığın daniskası olan Türkiye aleyhtarı kararlar gelmektedir."

 

Haber Ara