Dolar

32,5314

Euro

34,8929

Altın

2.440,03

Bist

9.716,77

Bahçeli: Türkiye düşmanı kim varsa MHP’ye saldırıyor

Bahçeli, 'Paralel çete, İmrali canisi sevicileri, HDP’liler, Gülen’in arka bahçesi Cumhuriyet, Türkiye düşmanı kim varsa MHP’ye saldırıyor' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-17 12:53:38

Bahçeli: Türkiye düşmanı kim varsa MHP’ye saldırıyor

Grup toplantısında konuşan Bahçeli, paralel yapılanma, imralı, HDP çevresi, Cumhuriyet Gazetesini hedef aldı. MHP'ye saldırıldığını belirten Genel Başkan şöyle konuştu:

MHP 47 yıldır kuşatmaları yara yara bugünlere gelmiştir. Biz iman erleriyiz. Paralel tuzaklarla, küresel saldırılarla azimle başa çıkarız. Darağaçlarını vicdanlarında sallandırmış cesur yürekler bozgunculara mı kalacaktır. MHP'nin surunda gedik açacaklarmış. MHP'yi bilmeyen küçük bir azınlık tutturmuş değişim olmuş. Tüzük kurultayı için imza vermiş kardeşlerim alınmasınlar. Sözlerimin hedefi sanal kahramanlara, proje elemanlara, düzmece siyasetçilere, akıl fukarası nankörleredir.

EDEPSİZ KAÇAKLAR

Ağzından hayırlı söz çıkmamın ne kadar akademisyen, aydın varsa MHP'yle yatıp kalkmaktadır. Bakıyorum PKK'lılar, DHKP-C MHP'de değişim isteyenler arasına girmiştir. Uslanma bilmeyen edepsiz kaçaklar, İmralı canisine avukatlık yapanlar sürekli değişim demektedir. Ne kadar MHP hasmı varsa paralel panayırda kendilerine ön sırada rezervasyon yaptırmıştır. Birbirinden haz etmeyen çürük çevreler MHP'ye karşı icra edilen ihanet birliğine girmiştir. Hiçbiri paralel matruşkası olduğunu gizleyememiştir.

GEZİ OLAYLARININ KOPYASI

Pazar günü tertemiz dava arkadaşlarım her şeyin iç yüzünü görmüştür. Ankara'da malum olağnaüsüt kurultay kumpanyacıları ortaoyunu sergilemiştir. Kavuklu ile Pişekar'ı andırmaktadır. Gezi olaylarının küçük bir kopyası olan bunlarda kimisi tel örgülere takılı kalmıştır. Kimi seçim otobüsü süsü verilmiş aracın üstünde meddahlığa soyunmuş, kimi de TOMA'ların önünde pozlar vermiştir. Bu çadır tiyatrosu açık hava sergilenmek amacına ulaşmıştır. Bu mizahi taraf olsa da gerçek budur

Haber Ara