Dolar

32,5105

Euro

34,8300

Altın

2.488,25

Bist

9.575,59

Bahçeli: Saray bize baskı yapmaz

MHP Lideri Devlet Bahçeli 'Saray bize baskı yapmaz' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-17 12:34:26

Bahçeli: Saray bize baskı yapmaz

TİMETURK I HABER MERKEZİ
DETAY HABER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşması sırasında gündemdeki bir çok konuya değinen Bahçeli, MHP'deki muhaliflere, Pazar günü yapılmaya çalışılan kurultay, muhaliflerle ilgili paralel yapı iddiaları, terör konusu, başkanlık sistemi, Kılıçdaroğlu'nun "kansız olmaz" ifadeleri ve Genelkurmay Başkanı'nın Sümeyye Erdoğan'ın düğününe katılması üzerine aldığı eleştirilerle ilgili geniş bir konuşma yaptı.

Grup toplantısı sonrası gazetecileirn sorularını yanıtlayan Bahçeli'ye, muhaliflerden Ümit Özdağ'ın ve bri çok medya organının dillendirdiği "Saray'ın baskısı" ifadleeri soruldu.

"SARAY BİZE BASKI YAPMAZ"

Bahçeli konu ile ilgil tek cümle açıklama yaparak gazetecilerin yanından ayrıldı. MHP Genel Başkanı "Onlar iftiradır. Yalandır. Bizim için saray bir baskı yaratmaz" dedi.

"SARAY BASKISI" İDDİALARI NEDİR?

MHP Genel Başkan adayı Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, 3 Mayıs'ta yaptığı açıklama ile Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar bir erken seçime sürüklendiğini savunarak, “Bu süreçte saray, MHP'de bir kongre yapılmaması için elinden geleni yapıyor” dedi.

Yine 15 Mayıs Pazar günü kurultay yapmak için toplanılan fakat barikatlar ve mahkeme kararı sebebiyle bunu gerçekleştiremeyen muhaliflerden Meral Akşener, alanda "seçim otobüsü" benzeri bir otobüs üzerine çıkmış, "Sanmasın Bekir Bozdağ korktuk. Sanmasın AKP, sanmasın Saray Milliyetçi hareket partililer, ülkücüler vazgeçti, sanmasınlar! Ne yaparsanız yapın, ne ederseniz edin MHP'yi AKP'nin ve Saray'ın arka bahçesi yaptırmayacağım" ifadesini kullanmıştı.

Haber Ara