Dolar

32,3310

Euro

35,0504

Altın

2.284,79

Bist

8.979,85

Bahçeli, Osmanlı Ocakları üyeleriyle ne konuştu?

Osmanlı Ocakları yöneticileri ve il teşkilat üyeleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle bir araya geldi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-16 04:44:10

Bahçeli, Osmanlı Ocakları üyeleriyle ne konuştu?

ODATV.com'un aktardığı bilgide; Osmanlı Ocakları yöneticileri ve il teşkilat üyeleri, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

"Bizim vatanını seven herkese kapımız açıktır" diyen Devlet Bahçeli "Amacımız ülkemize sahip çıkabilecek, bölmek isteyenlere böldürmeyecek nesiller yetiştirmek olmalı" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"Osmanlı Ocakları, Ülkü Ocakları ya da farklı bir partinin mensubu olabilirsiniz. A partili ya da B Partili de olabilirsiniz. Amacımız ülkemize sahip çıkabilecek, bölmek isteyenlere böldürmeyecek nesiller yetiştirmek olmalı. Burada sadece partilere değil sizin gibi sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza da ciddi görevler düşüyor. Vatanımızı bölmek isteyenlere karşı dik durarak karşı çıkmak gerekiyor. Sizin hangi kurumu temsil ettiğiniz önemli değil. Bizim vatanını seven herkese kapımız açıktır."

"TÜM PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ" DEDİLER AMA...

Osmanlı Ocakları Genel Merkez Basın Birimi Başkanı Harun Yazıcı, son günlerde istikrar ve güvenin tesisi ve temini için birlik ve beraberlik çağrılarında bulunan Osmanlı Ocakları tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğunu iddia etti.

Kendilerini bir yandan “siyaset üstü” olarak tanıtan Osmanlı Ocakları, öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yakınlıklarını da gizlemiyor.

İnternet sitelerinde de “R.T. Erdoğan namusumuzdur!” mesajlarına yer veren Osmanlı Ocakları'nın genel başkanı A. Kadir Canpolat, bir konuşmasında “Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Osmanlı Ocaklarını ona borçluyuz. O olmasaydı, şimdi bizler olmazdık” sözleriyle anlatmıştı. Canpolat Isparta şubesinin açılışında yaptığı konuşmada da, “Recep Tayyip Erdoğan'ın askerleriyiz” demişti. 

Haber Ara