Dolar

32,5399

Euro

34,8658

Altın

2.432,19

Bist

9.645,02

Bahçeli, namaz sonrası Erdoğan'a yüklendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-24 09:18:48

Bahçeli, namaz sonrası Erdoğan'a yüklendi

Bayram namazını Ankara'da kılan MHP lideri Devlet Bahçeli, namaz çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Bahçeli, "Anaların ağlaıdğı bir ortamda evde nasıl uyuyor, çocuklarıyla beraber bir yemeği nasıl geçiriyor. Hiç mi vicdanı sızlamıyor bu adamın. Kalkmış 550 vekil. Ne yapacaksın sen 550 vekili" dedi.

Ajanslarda yer alan bilgide; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazı çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. Bahçeli'nin hedefinde Cumhurbaşkanı Erdoğan vardı.

Bahçeli, şunları söyledi;

Terörle mücadele kesintisiz devam etmeli. Bunun kökünün kazınması lazımdır. Sayın Cumhurbaşkanı kendisine bir çekidüzen vermeli. Sözlerinin nereye gittiğini iyi anlamalı. Anaların ağlaıdğı bir ortamda evde nasıl uyuyor, çocuklarıyla beraber bir yemeği nasıl geçiriyor. Hiç mi vicdanı sızlamıyor bu adamın. Kalkmış 550 vekil. Ne yapacaksın sen 550 vekili.

Bahçeli'ye Başbakan Davutoğlu'nun 4 çağrısı sorulması üzerine ise, 'Sayın Başbakan'ın çağrıdan başka gündemi yok.' dedi.

HDP'Lİ BAKANIN İSTİFASI

Onun değelndirilecek tarafı yok. Bana göre göstermelik bir ayrıcalığa düşmüş oldular. Sonunda ya pazarlık yapılacak, ya başka şeyler gerçekleşecek.

Bir gazetecinin sorusu üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "1 Kasım'da 550 tane yerli, milli, bedeni ve kalbiyle bu ülke için çalışacak milletvekili göndermenizi istiyorum" sözlerini değerlendiren Bahçeli, çok sert sözler sarf etti:

"KENDİSİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN, SONU FELAKET"

"Sayın cumhurbaşkanı kendisini bir çeki düzen vermeli, sözlerinin nereye gittiğini iyi düşünmeli, her gün analar ağlıyor, geceleri nasıl uyuyor, hiç mi vicdanı sızlamıyor. Sonu felaket cumhurbaşkanının."

Haber Ara