Dolar

32,3980

Euro

35,1997

Altın

2.324,72

Bist

9.079,97

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na Ömer Seyfettin tavsiye etti

CHP'nin 'Koalisyon kuralım, başbakan sen ol' teklifini geri çeviren MHP lideri Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada isim vermeden de olsa CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu 'hırsına yenilmekle' suçladı ve CHP liderinin tarihten ders almasını öğütledi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-21 12:02:15

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na Ömer Seyfettin tavsiye etti

Ajansların haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakanlık önerisini daha önce "Küçük hesaplar peşinde koşmuyoruz" diyerek reddeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu kez de Twitter'dan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Vehimli ve telaşlı bir ruh haliyle mezun olmadıkları koltuk ikramına meyledenler, sanıyorum hırslarına yenilenler, ilkeleri çoraklaşanlardır" diyen Bahçeli, 'gün aşırı taktik hamlelerle ön almaya çalışan çürük koltuk imalatçılarına' öncelikleri tarihe bakarak öğrenmeyi tavsiye etti: "Hiç olmazsa Merhum Ömer Seyfettin'in Nadan isimli hikayesindeki Köse Vezir'i, Pembe İncili Kaftan'daki Muhsin Çelebi'yi okumalarını öneririm." 

Bahçeli'nin verdiği mesajlarda kullandığı diğer ifadeler ise şöyleydi: 

"Uyum, uzlaşma ve işbirliği temellenecekse evvela kırmızı plaka sevdasından kırmızı çizgilerin seviyesine gelinmesi şart ve mecburidir. Çıkarlarının sıcak takibiyle, arka oda müzakerelerine soyunup sahte alicenaplık pozları verenler önce samimi davranmalıdır. Türkiye'nin yüzeye çıkması geçmiş 13 yılıyla yüzleşmesiyle mümkündür. Unutmayalım, küçük adamlarla, güdük adımlarla büyük hedeflere varılamaz. Bir ülküsü olanlar nefsine aldanmaz, ucuz istismarlara kanmaz. Müslümanlar Endülüs'ten çekilince El Hamra Sarayı'nı ele geçirenler her şeyi silerler."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara