Dolar

32,3851

Euro

35,1732

Altın

2.325,14

Bist

9.079,97

Bahçeli: Kemal, Meral, Temel, hepsi beş harfli

Beka tartışmaları hakkında açıklama yapan Bahçeli 'Biz Türkiye'de beka sorunu diyoruz ama gerçek sorun belli oldu. Kemal, Meral, Temel... Hepsi beş harften oluşan bir ittifakın kapsamı içerisinde bulunan anlamlı isimler olarak dikkat çekiyor' ifadesini kullandı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-13 14:11:24

Bahçeli: Kemal, Meral, Temel, hepsi beş harfli

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Biz Türkiye'de beka sorunu diyoruz ama gerçek sorun belli oldu. Kemal, Meral, Temel... Hepsi beş harften oluşan bir ittifakın kapsamı içerisinde bulunan anlamlı isimler olarak dikkat çekiyor" ifadesini kullandı. Bahçeli, önceki akşam Kırıkkale mitinginin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milliyet'te yer alan habere göre Bahçeli "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Denizli'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermede bulunarak vatandaşlara 'teröristler' ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı da Akşener ile ilgili soruşturma başlatılmasını istedi, siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"BEŞ HARFLİ BİR İTTİFAK"

"Çok yanlış ve talihsiz bir açıklama. Böyle konuşma sırası kendisine geldiği bir anda cumhurbaşkanın ismini kullanarak 'Denizlili teröristler nasılsınız?' demek siyasetle bağdaşmayacak bir anlayıştır. Onun içinde Cumhurbaşkanı zannediyorum kendi kişisel hakkını koruyacak tarzda bir müdahale yaptırmak istiyor. Avukatlarına talimat vermiş, 'bu olayın üzerine gidin bakalım. Ben bunu söyledim mi söylemedim mi?'... Bu tartışmanın içerisine siyaseti bütünüyle dahil etmek doğru olmaz. Bir takım şeyler farklılaşmaya başlar."

Bahçeli, "Biz Türkiye'de beka sorunu diyoruz ama gerçek sorun belli oldu Kemal, Meral, Temel... Hepsi beş harften oluşan bir ittifakın kapsamı içerisinde bulunan anlamlı isimler olarak dikkat çekiyor" dedi.

"BERABERE KALACAK DEMİŞTİM"

Bahçeli, "Beşiktaş'ın son durumunu nasıl buluyorsunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Beşiktaş iyi gidiyor. Berabere kalacak demiştim. Beşiktaş üç sıfır öne geçti. Ama biz iyi bir takımız üç gol attık. Fakat karşımızda da bizim kadar tarihi bir kulüp var. Onu da incitmemek lazım dedim. Üç gol yedi berabere kaldı."

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başına getirilen teknik direktör Şenol Güneş'le teması olmadığını söyleyen Bahçeli, "Vallahi hiç ona karışmam milli takım" ifadesini kullandı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara