Dolar

32,3644

Euro

34,9636

Altın

2.325,50

Bist

9.079,97

Bahçeli'den teşkilatlara genelge

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Artan belirsizlikleri fırsat bilen, oluşan puslu havaya umut bağlayan iç ve dış karanlık odaklar oldukça faal ve etkin haldedir' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-06 22:02:49

Bahçeli'den teşkilatlara genelge

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatlara gönderdiği genelgede, siyasi iklim şartlarındaki bozulmanın, Türkiye'yi daha da zora sokacak dinamikleri hızla harekete geçirdiğini belirtti.

Türkiye'nin adı konmamış, itiraf edilmemiş çok boyutlu kriz girdabına çekildiğini savunan Bahçeli, "Bugünlerde felaket tellalları, kaos mimarları, fitne simsarları, dedikodu ve tezvirat mahfilleri hiç boş durmamaktadır. Artan belirsizlikleri fırsat bilen, oluşan puslu havaya umut bağlayan iç ve dış karanlık odaklar oldukça faal ve etkin haldedir. Türk siyasetindeki dalgalanma gerçeği, siyasi partileri kapsamına alan bulanma ve kanama hali aslında dış kaynaklı bir proje ve planlamanın devrede olduğuna işaret etmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, demagoji ve istismarla mesafe almaya çalışanların var olduğunu, asılsız ve uydurma haberlerle akılları çelme niyetinin esiri olanların, hamaset, hamakat ve hakaretle yelkenlerini şişirme gayesi taşıyanların tarihin ve milli vicdanının hilafına hareket etmekte olduklarını belirtti.

"MHP'yi gözden düşürme çabası var"

"MHP'yi gözden ve güçten düşürmek için yoğun bir çaba ve gayret vardır." diyen Bahçeli, "Amaç, bir türlü başarılamayan, bir türlü ulaşılamayan kanlı kardeş kavgasını tutuşturmaktadır. Bu yüzden Türk milletinin özgüveniyle öz değerleriyle oynanılmaktadır." şeklinde konuştu.

Parti tüzüğü değişikliği gündemiyle MHP Büyük Kurultayı'nın olağanüstü toplantıya çağrıldığına vurgu yapan Bahçeli, şöyle devam devam etti:

"Ortada kurultay yok iken, teşkilatlarımızın meşgul edilmesine, çalışmalarının engellenmesine, partimizin bayrak ve amblemlerini kullanarak siyasi faaliyette bulunulmasına kesinkes müsaade edilmeyecektir. Halen olağanüstü kurultay ısrarında olanların, Siyasi Partiler Kanunu ile tüzük hükümlerine aykırı söz ve faaliyetleri bir bir takip edilip not alınacak ve mutlaka gerekli girişimlerde bulunulacaktır."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara