Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Bahçeli'den MHP'li rakiplerine ağır sözler

Bahçeli, MHP liderliği için kurultay çağrısı yapan Meral Akşener, Koray Aydın ve Sinan Oğan'la ilgili sert konuştu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-01 13:08:58

Bahçeli'den MHP'li rakiplerine ağır sözler

MHP grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Devlet Bahçeli, MHP'deki kurultay çağrılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bahçeli, genel başkanlık için aday olan isimlerle ilgili olarak şöyle konuştu:

RAKİPLERİNE SERT MESAJLAR VERDİ

Bahçeli, kendisine rakip olarak genel başkanlığa aday olduğunu duyuran Sinan Oğan'la ilgili "O zaten ihraç edildi, genel başkan olması tüzüğe göre imkansız" dedi.

''Daha çıkacak olan adaylar olduğu kanaatindeyim. Şu an 13 arkadaşımız genel başkanlığa talip olmuştur. Bunlardan bir tanesinin zaten aday olma imkanı yoktur davası Yargıtay'dadır ihraç edilmiştir.

'MHP'Yİ CHP'LİLEŞTİRMEK İSTİYOR'

Bahçeli bir başka rakip Meral Akşener içinse 'Bazıları ise gündeme gelmiştir ve MHP'yi CHP'lileştirme gibi bir kötü alışkanlığı partimize de yaşatmak istemektedir.' dedi.

'CEMAATİN ADAYI'

MHP lideri öne çıkan bir başka isim olan Koray Aydın'la ilgili ise "Fethullah Gülen cemaatinin adayı, MHP'yi cemaatçilerin eline teslim etmek istiyorlar" dedi. 

HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN

Bahçeli sözlerini 'Bunların içinde birisi vardır ki gelecekte hep beraber göreceksiniz Fethullah Gülen hareketinin siyasi figürü olarak MHP'de görevlendirilme meselesidir. Bu da ne ona ne de bir başkasına fayda getirmez. Herkes aklını başına alsın.'' şeklinde bitirdi.

''SIFIR SORUN SIRF SORUNA DÖNÜŞMÜŞTÜR''

AKP'nin dış politikadaki tüm amaçları birer birer buharlaşmıştır. Kavgalı olmadığımız hiçbir komşu kalmamıştır. Sıfır sorun sırf soruna dönüşmüştür. Başbakan dış politikada hem sürekliliği hem de değişimi baz aldık dese de bu asılsızdır.

RUS UÇAĞININ DÜŞÜRÜLMESİ

24 Kasım sabahı Hatay Yayladağı bölgesinde uçaklarımız Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağına müdahale etmiştir. Ölen pilot bir kaç gün önce Rusya'ya teslim edilmiştir. Türk hava sahasını ihlal eden taraf Rusya'dır.

''PUTİN ATEŞE ADETA BENZİNLE GİTMEKTEDİR''

Putin ateşe adeta benzinle gitmektedir. Rusya gerginlik ve kutuplaşma politkalarıyla Ortadoğu'ya iyice konuşlanmayı amaçlamaktadır.

''RUSYA KESİNLİKLE HAKSIZ VE ART NİYETLİDİR''

Rusya kesinlikle haksız kesinlikle art niyetlidir. Rusya'nın özür beklentisi tazminat dayatması ve ekonomik yaptırımlara başvurması skandaldır. Rusya'nın sınırlarımızda ne işi vardır?

''RUS UÇAKLARININ UÇACAK BAŞKA YERİ Mİ KALMAMIŞTIR?''

Rus uçaklarının uçacak başka yeri mi kalmamıştır? Türkmen Dağı Türkün öz yurdudur ve Türk kalacaktır. Konu artık milli bir hal almıştır. Rusya karşısında yerimiz kuşkusuz Türkiye'nin yanıdır.

Haber Ara