Dolar

32,5104

Euro

34,9524

Altın

2.439,45

Bist

9.716,77

Bahçeli'den Melih Gökçek yorumu

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in istifa edeceği tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-19 18:32:20

Bahçeli'den Melih Gökçek yorumu

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Meclis'te gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili istifa gündemine ilişkin, "Melih Bey 5 dönem yaptı, ne kadar faydalı görüyoruz. Kimseye arabuluculuk yapacak halimiz yok" değerlendirmesinde bulundu.

MÜFTÜLERİN NİKAH KIYMASI

Müftülere nikah yetkisi konusunda ise Bahçeli, "Müftüye nikah yetkisinin laiklik açısından sakıncası yok" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, terörle mücadelede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bırakmayacaklarını da söyledi.

'MERAL AKŞENER' YORUMU

Meral Akşener'in yeni parti hazırlığıyla ilgili de konuşan Bahçeli, "Ne yapacaklar görmek istiyoruz, gerekirse yorumlarız" dedi.

İSTİFA TALEPLERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya dönüşü istifası konuşulan belediye başkanlarıyla ilgili çok kritik mesajlar vermişti. Erdoğan, Ankara, Bursa ve Balıkesir'in büyükşehir belediye başkanlarına istifalarını verme talebinin iletildiğini belirterek, ayrılmamaları halinde sonucun ağır olacağını vurgulamıştı.

Erdoğan istifa talepleriyle ilgili son olarak "Bu istifayı vermenin onlar da hazırlığı içerisindeler. Aksi takdirde, yine söylüyorum, gereği ne ise gereği yapılacaktır" açıklamasını yapmıştı.

Haber Ara