Dolar

32,5374

Euro

34,8826

Altın

2.434,52

Bist

9.645,02

Bahçeli'den Kışanak yorumu

Devlet Bahçeli, Kışanak ve Anlı'nın tutuklanmasını 'geç kalmış bir adım' olarak nitelendirdi

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-01 11:14:53

Bahçeli'den Kışanak yorumu

TİMETURK | HABER MERKEZİ
PINAR HİLAL BALTA

Devlet günü sebebiyle grubunda konuşan Bahçeli, gündemin en önemli konularından biri olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gülten Kışanak ve Fırat Anlı'nın tutuklanması ile ilgili "gecikmiş bir uygulama" dedi.

İşte o açıklama:

Terör örgütleri sınırlarımızın dibinde kendilerine alan açıp devletleşme yolu ararken Türkiye'nin kenarda beklemesi olacak şey değildir. Bizim için Musul Türkiye'nin tarihi meselesidir, Türkiye dışarıda tutulamayacaktır. İp inceldiği yerden kopacaktır, Türkiye'yi tartışmaya açmaya çalışanlar terörle aynı karede duranlardır. Hükümet bu oyuna gelmemeli, iş birlikçilerin kim olduğunu görmelidir. Dışımızda bunlar oluyorken HDP'lilerin terörist cenazelerine pişkince katılmaları devam etmektedir. Bunlarda ne utanma ne arlanma vardır. PKK kan dökerken HDP alkışlamaktadır. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte 2 bölücünün tutuklanması gecikmiş bir karar olmakla birlikte milletimizi rahatlatmıştır. Bölücü hevesleri okşayan, suç ve cinayetlere kılıf arayan, teröristleri mağdur göstermeye kalkan kim varsa vatana ihanet etmiş sayılacaktır.

İhanet karşılıksız bırakılırsa milli vicdan çökecek, devlete duyulan güven çözülecektir. Bölücü hevesleri okşayan, suç ve cinayetlere kılıf arayan, teröristleri özgürlük savaşçısı, hakkı yenmiş mazlumlar şeklinde göstermeye kalkan kim varsa vatana ihanet etmiş sayılacaktır.

 

Haber Ara