Dolar

32,4957

Euro

34,8199

Altın

2.489,41

Bist

9.539,26

Bahçeli'den İYİ Parti esprisi

MHP'de milletvekili aday adaylığı için ilk başvuruyu Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı. Bahçeli, 'Ülkemiz için gayet iyi bir süreç olacak. Bir partinin sloganına benzedi ama...' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-04-26 12:17:12

Bahçeli'den İYİ Parti esprisi

MHP'de 24 Haziran'da yapılacak erken seçim için bu sabah milletvekilliği aday adaylık başvuruları başladı. İlk başvuruyu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı. Bahçeli, seçimlerin sonucunun iyi olacağını belirterek, YSK seçim takvimini açıklarsa bundan sonra siyasi partiler yoğun bir çalışma ortamına girecek.

Yıldırım "Biz de tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Güzel bir seçim olacak inşallah. Bazı yerlerde miting yapacağız, bazı yerlerde kapalı salon toplantıları yapacağız. Biraz da geçmişte ihmal etmiş olduğumuz şekliyle medyayı değerlendirmek istiyoruz. Eğer onlar biraz kapı aralarlarsa" dedi.

'BİR PARTİNİN SLOGANINA BENZEDİ AMA'

Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, bir basın mensubunun, 'Nasıl bir süreç bizi bekliyor' sorusuna "Ülkemiz için gayet iyi olacak dedi. Bahçeli daha sonra, gülümseyerek Bir partinin sloganına benzedi ama. MHP bu seçimi çok önemsiyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemiz için çok iyi olacağı kanaati ile seçimlere de çok iyi hazırlanıyor. İnşallah sonuçta hayırlara vesile olacaktır" dedi. MHP'de milletvekilliği aday adaylığı süreci 3 Mayıs'ta sona erecek.

Haber Ara