Dolar

32,3810

Euro

35,0489

Altın

2.326,46

Bist

9.095,41

Bahçeli'den Hulusi Akar eleştirilerine sert cevap

Bahçeli, Hulusi Akar'ın Sümeyye Erdoğanîn nikahına katılmasına yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-17 12:43:16

Bahçeli'den Hulusi Akar eleştirilerine sert cevap

MHP gurp toplantısında konuşan Bahçeli, Sümeyye Erdoğan'ın nikah törenine katıldığı için eleştirilen Hulusi Akar ile ilgili açıklama yaptı. "Bundan daha doğal ne olabilir" diyen Bahçeli, "rahatsız olanların ya Kandil'in, ya da HDP'nin kollarına kendilerini bıraktığını" söyledi.

İşte o açıklama:

Cumhurbaşkanının davetine icabet eden Genelkurmay Başkanı şiddetle eleştirilmektedir. Bu eleştirilerin anlaşılır ve savunulur bir tarafı yoktur. Sayın Akar, son derece insani ve devlet teamülleri kapsamında görülebilecek bir görevi ifa etmiştir. Şehitlerin geldiği ortamda Genelkurmay Başkanı'nın malum düğüne katılmasını diline dolayanlar terörle mücadeleyi sabote etmek isteyen çevrelerdir. Terörle mücadelenin sürdüğü dönemde kafa karıştırmak, komuta kademesindeki uyumu bozmak iyi niyetli görülmeyecektir. Genelkurmay Başkanı'nın taşlanması teröristlerin değirmenine su taşımaktır. Güvensizliği artırmaya yönelik bu propaganların devlet ve millet aleyhinedir. Her şey bitmiştir de, manevi görevini yapan Genelkurmay Başkanı'nı hedef haline getirme midir? Genelkurmay Başkanı'nı küçük düşürmek hangi çevrelere hizmettir.

Ayrıca, devletin Cumhurbaşkanı'nın kızını evlendirmesi kadar doğal bir durum yoktur. Bundan rahatsız olan varsa ya Kandil'in, ya da HDP'nin kollarına kendisini bırakmasıdır.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara