Dolar

32,3194

Euro

35,0711

Altın

2.279,76

Bist

9.016,60

Bahçeli'den FETÖ ile mücadele çıkışı! 'Siyasete gelince ağırdan alınıyorsa bir bit yeniği vardır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'FETÖ'yle mücadele konusunda siyasilere de dokunulması için çağrı paytı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-02 11:10:12

Bahçeli'den FETÖ ile mücadele çıkışı! 'Siyasete gelince ağırdan alınıyorsa bir bit yeniği vardır'

Grup toplantısında konuşan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yaparak "FETÖ'nün siyasi ayağının ortaya çıkarılmasını istedi.

İşte o sözleri:

Mevzi başarılarla, stratejik sonuçlar ulaşmak hayaldir. Ata bindiysek, ayağımız hala yerdeyse bir sorun var demektir. Öküz altında buzağı aramak akla hayale yatkın değildir. İrtibatlı olduğu çevrelere bakıldığında buruşturulup atılacak isimler maalesef yerli yerindedir. Kriptolar kendilerini emniyete almışlardır. FETÖ ile irtibatı olanlar arasında soruyorum, memur var da meşhur siyasetçi ve bürokrat yok mudur? Cebinde 1 dolar taşıyan, bankada milyon dolarları bulunan çürümüşler nerededir? Sıradan insanlara hukuk işliyor da, varsa devlet yönetimindeki kişilere sıra geldiğinde neden sessizlik, tepkisizlik oluyor? Neye yorumlamalıdır? TSK, emniyet, medya ayaklarında temizlik yapılıyor, ancak siyasete gelince duruluyor, ağırdan alınıyorsa bir bit yeniği var demektir. FETÖ ile mücadele dümen kırmakta, sabote edilmektedir. Mahrem imamlar bulunuyor, devletin mahremlerinde bulunan tanıdık simalar neden ortaya çıkarılmıyor? Sosyal medyada herkes birbirini suçlamaktadır. Mücadelenin tadı tuzu kaçmaktadır. Siyasi İslamcılık cenahında kutuplaşma üst seviyededir. Onu bunu suçlayan yazar ve gazeteci, anlaşmazlıkların karşılıklı suçlamaların göbeğindedir. Toplumsal güven aşınmaktadır. Birisi diyor ki TSK içinde 40-50 bin FETÖ ile irtibatlı isim var. Bir diğeri diyor ki MİT'te 400 FETÖ bağlantılı kişi var.

FETÖ hala faaliyettedir. Türkiye bu kamburla daha fazla mesafe alamayacaktır. Türkiye bu soysuz örgütün gizli ve açık üyelerine daha fazla tahammül gösteremeyecektir. Eğer ip inceldiyse kopsun diyoruz. Yüzleşelim, hesaplaşalım iradesindeyiz. FETÖ'nün son mensubu, en son ferdi yakalanıp adalete teslim edilinceye kadar... Sayın Cumhurbaşkanı'na, sayın Başbakan'a buradan çağrı yapıyorum. "Dün yanımızdaydı, yakınımızdaydı, vefaydı, şuydu buydu" demek haramdır. Bunlarla mücadele sonuna kadar helaldir.

 

Haber Ara