Dolar

32,3145

Euro

35,1153

Altın

2.288,86

Bist

9.048,33

Bahçeli'den EYT açıklaması

MHP lideri Bahçeli, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili kararını destekliyoruz'' dedi. Bahçeli sağlık durumu ile ilgili yapılan spekülasyonlara tepki gösterdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-19 14:11:26

Bahçeli'den EYT açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrası yaptığı açıklamada emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili konuşan Bahçeli, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT'lilerle ilgili kararını destekliyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT'lilerin durumuyla ilgili ''Seçim kaybetsek de yokum" açıklamasını yapmıştı.

"GEBERECEK DEDİLER, ŞİMDİ BURADAYIZ"

Bahçeli, sağlık durumuyla ilgili tartışmalar konusunda ise “Herkese sağlık diliyorum. Sağlık her şeyin başı, bizi eleştirenler, ‘geberdi' diyenler, ‘geberecek' diyenler, ‘MHP böylelikle parçalanacak' diyenler... Şimdi buradayız, Allah'ın verdiği ömrü yaşamaya çalışıyoruz. Allah'a şükür dua edenler iftira edenlerden çok fazla.”

ÇAVUŞOĞLU'NUN AÇIKLAMASI

Bahçeli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun güvenli bölge konusunda kullandığı “ABD ve Rusya gereğini yapmadı” şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine “Dışişleri Bakanı'nın görüşü sağlıklıdır, kararlılık ifade eder. Şartlar ne olursa olsun, güvenlik bölgesi konumundaki Türkiye'nin aldığı tavrın devamı gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

 

Haber Ara