Dolar

32,3301

Euro

35,0306

Altın

2.283,67

Bist

8.974,91

Bahçeli: Darbecilerin geleceği varsa görecekleri de vardır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-29 14:16:30

Bahçeli: Darbecilerin geleceği varsa görecekleri de vardır

MHP lideri Bahçeli, "Yeni bir darbeye yeltenen aklından geçiren kim ya da kimler varsa önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır. Darbecilerin geleceği varsa Allah'ın izni ile görecekleri de vardır. Kulun hesabı varsa, Allah'ın da bir hesabı vardır. Hepsinden her şeyden kudretlidir. Türk milleti dağılmanın eşiğindeyken yeni bir destan yazıp birliğini korumuştur. Gerekirse aynısını daha şiddetle tekrarlayacaktır" dedi.

"ABD'NİN PYD, YPG'YE YAPTIĞI SİLAH YARDIMLARI, BİZİ ENDİŞELENDİRMEKTEDİR"

Fırat Kalkanı harekatına değinen Bahçeli, "Operasyonların başarılı olması en içten dileğimizdir. ABD'nin ülkemize meydan okur gibi PYD, YPG'ye yaptığı silah yardımları,Rakka ve Musul operasyonları ile ilgili kafa karışıklıkları haklı olarak bizi endişelendirmektedir. PYD, YPG'ye verilen her silah, PKK'nın eline geçmekte" diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

FETÖ'nün 15 Temmuz ihaneti zaman geçse de unutulmayacak. Türkiye büyük bir güce sahiptir. Bu badirenin de üstünden gelinecektir. Devletin bir tarafı doğrulurken, bir tarafı inişe geçmektedir. FETÖ'nün yıpratmadığı hiçbir kurum yoktur. Türkiye düşmanı çevreler FETÖ ve PKK ile ülkemizin boyun eğmesini istemiştir. PKK, DAEŞ, PYD bilinen terör yöntemlerle üstümüze saldırmış, FETÖ ise devlet içerisinde hareket kabiliyetini artırmıştır.

PKK NE İSE FETÖ DE ODUR

FETÖ Türk İslam dünyasına düşman kim varsa onunla yumuşak ilişki kurmuştur. Türkiye takiye üstası şarlatanlar, sahte hocalar, Türkiye'ye düşman kim varsa onlarla entrika kardeşliği yapmışlardır.Devletimizi yıkmayı, silahla başaramayanlar ekonomik kurumlarla yeni saldırılara başlıyorlar. FETÖ işbirlikçidir, haindir, Vatan millet ve din nefretiyle malul şeytan uşağıdır. PKK kimse, DAEŞ kimse FETÖ tıpkısının aynısı, belki de bir gömlek üstüdür.

BİZİM BEDENİMİZİ ÇİĞNEMEDEN...

Çok şükür darbe teşebbüsü binbir mücadeleyle püskürtülmüştür. İkinci bir darbe teşebbüsü iddiasıyla milleti korkutanlar gaflet içindedir, bu tavırlarından vazgeçmelidirler. Darbecilerin geleceği varsa, Allah'ın izniyle görecekleri de vardır. Öyle bir girişimde bulunacaklar bilsin ki, önce bizim bedenimizi çiğnemek zorunda kalacaklar.

TERÖR ARTIK DAYANILMAZ BİR HALE GELDİ

MHP hükümeti terörle mücadele kapsamında destekleyecektir. bugün Fırat kalkanı harekatının 32. Günündeyiz. ABD'nin ülkemize meydan okur gibi PYD YPG'ye yaptığı silah yardımları muhtemel Rakka ve Musul operasyonuyla ilgili kafa karışıklıkları bizi endişelendirmektedir. ABD terör örgütlerine destek verirken bu kan tutkunu caniler Türkiye'ye saldırmaktadır.Artık terör dayanılmaz hal almıştır. Türkiye 20 Temmuzdan bu yana tam bir facia yaşamaktadır. 905 evladımızı bir yıllık zaman zarfında şehit verdik. Her gün şehit gelmektedir. Bugün maruz kaldığımız tehlike günü birlik ve fason tedbirlerle geçiştirileme. Artık bu beladan kurtulmanın zamanı gelmiştir.

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Ve MHP her türlü yapıcı iş birliği ve yakın temasa hazırdır. Ciddi köklü ve kalıcı tedbirlerin alınmaması halinde terör Türkiye'yi yutacaktır. Bu sorunun çözülememesi durumunda iç savaş ortamının oluşacağını artık herkesin idrak etmesi gerekmektedir. Silahlı mücadele yanından sosyal ve ekonomik tedbirlerin alınması gerekmektedir.

Haber Ara