Dolar

32,5180

Euro

34,7934

Altın

2.421,26

Bist

9.727,89

Bahçeli: Çaycı biliniyor da vekil mi bilinmiyor?

Grubunda konuşan Bahçeli, Ak Parti'ye mesajlar verdi...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-11-22 10:46:56

Bahçeli: Çaycı biliniyor da vekil mi bilinmiyor?

TİMETURK | HABER MERKEZİ
PINAR HİLAL BALTA

Gevlet günü sebebiyle grubuna seslenen MHP Lideri Devlet Bahçeli, FETÖ operasyonlarını eleştirdi.

Çaycının, öğretmenin FETÖ sebebiyle içeri alındığını eleştren Bahçeli, Ak Parti'ye bazı mesjalar gönderdi.

İşte Bahçeli'nin o açıklamarı:

Öğretmen kılıklı teröristlerin, MEB'den ayıklanması namusun temizlenmesinin gereğidir. Öğretmen, geleceği planlayan mimardır, bu kadar önemli, bu kadar değerlidir. Bir terör örgütü hesabına çalışarak küçücük çocuklarımızın kalbini ele geçirenlerin hesabı sorulacaktır. FETÖ ve PKK'lı oldukları gerekçesiyle ihraç edilen öğretmenler emanete hıyanet etmişlerdir. Ne var ki, sırf malum bankayla zorunluluktan dolayı işlem yaptı diye, dershanelerinde görev aldı diye FETÖ'cü damgası vurmak, itibarından ve ekmeğinden etmek yanlıştır. Tasvip etmesek de yasal sendikalardan birine üye olmanın bir memuru suçlu yapmayacağı açıktır. Bir öğretmen ByLock kullanıyorsa gereği mutlaka yapılmalıdır, buna diyeceğimiz bir şey yoktur. Örgüt üyeliği teşkil edilmişse cezasını çekmelidir, itirazım yoktur. Cüzdanında 1 dolar taşıyan, FETÖ'nün hedefleri uğruna çalışan öğretmenlere en ufak bir müsamaha gösterilmemelidir. Çünkü 15 Temmuz'da 241 vatan evladına FETÖ'cü alçaklar acımadılar. Bunlara acırsak, biz de acınacak hale düşeriz. Aslı olmayan ihbarlarla, FETÖ ile bağı olmayan memurları işten atmak, hukuki ilkelere ters düşmektir. Milli eğitim sistemi resmen yaprak dökümü yaşayıp, on binlerce öğretmen kah FETÖ'cü kah PKK'lı diye suçlanırken yurtta sulh konseyi hakkında milletimize hala bilgilendirme yapılmamıştır. Öğretmene güç yetiyor da, siyasetteki FETÖ'cülere niye dokunulmuyor? Niye bunların üzerine gidilmiyor.

NEDEN AK PARTİ'YE SESLENİYOR?

Cumartesi günü Sözcü gazetesi'nin gündeme getirdidği iddiaya göre Bahçeli, "Ak Parti'nin içeriisnde 89 FETÖ'cü var" dedi.

Kamil Elibol imzasıyla yayınlanan haberde Bahçeli'nin şu sözleri söylediği iddia edildi:

"Her darbenin bir siyasi konseyi vardır. Bu darbenin de konseyi ortaya çıkmalıdır. AKP içinde 47'si eski 89 milletvekilinin FETÖ'cü olduğu konuşuluyor. Herkese dokunuluyor ama bir tek siyasi ayağa dokunulmuyor. Ama ona da sıra gelecek. FETÖ'nün siyasi ayağının ortaya çıkarılmasıyla beraber hangi politikacıların işin içinde olduğunu göreceğiz."

YALANLANMADI

Söz konusu haber, MHP tarafından yalanlanmadığı gibi bir açıklama da yapılmadı.

 

Haber Ara