Dolar

32,5531

Euro

34,8437

Altın

2.431,65

Bist

9.722,09

Bahçeli Büyük İstanbul Mitinginde konuştu: Dedeleriniz gibi sizi de yerin dibine indirelim

İstanbul Yenikapı’da Cumhur İttifakı’nın ortak düzenlediği miting yüz binlerin katılımıyla gerçekleşti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-03-24 16:02:42

Bahçeli Büyük İstanbul Mitinginde konuştu: Dedeleriniz gibi sizi de yerin dibine indirelim

MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul Yenikapı'da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la düzenlediği 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"İSTANBUL'DA YENİDEN DİRİLİŞ VE YÜKSELİŞİN İŞARETİNİ VERİYORSUNUZ"

"Bugün muhteşemsin, bugün tarih yazıyorsun. Cumhur İttifakı'nın 3'üncü ortak mitingi vesilesiyle bir kez daha Yenikapı mucizesine imza atıyorsunuz. İstanbul'da yeniden diriliş ve yükselişin işaretini veriyorsunuz. 7 Ağustos 2016'dan 960 gün sonra 15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsünden 983 gün sonra Yenikapı'da muhteşem bir heyecanın bayraktarlığını yapıyorsunuz.

"İSTANBUL TARİHTİR, MEDENİYETTİR"

"31 Mart seçimlerinin ülkemize, milletimize, İstanbulumuza, milli birlik ve bekamıza hayırlı sonuçları olmasını diliyorum. İstanbul tarihtir, medeniyettir, kardeşliktir, fetihtir, dünyanın en büyük Türk İslam kentidir. Bu siper zillete teslim olursa, muhteşem anıların nice miras kararı ve körelir. İstanbul, Cumhur İttifakı'nın hassasiyet ve haysiyet merkezidir. İstanbul'da atılacak bir adımın yankısı her yerden hissedilecek, her taraftan işitilecektir.

"DEDELERİNİZ GİBİ SİZİ DE YERİN DİBİNE İNDİRELİM"

Gelin Avrupa Yakasındayız. Dedeleriniz gibi sizi de yerin dibine indirelim. Camilerimize, minarelerimize, bayrağımıza, vatanımıza kem gözle bakan varsa ya o gözü oyarız, ya da harabe bina gibi yıkarız. Hedefteki şehir İstanbul'dur. Türkiye'yi yıkmak istiyorlar yıktırmayacağız; Türk milletini bölmek istiyorlar böldürmeyeceğiz. Hevesiniz boşuna, çabanız beyhudedir. İhanet çemberi ve kuşatma mutlaka kırılacaktır.

15 Temmuz'da milli bekamız neredeyse imha olacaktı, hıyanetin hevesi kursaklarında kaldı.

"İSTANBUL'DA PKK'YA, FETÖ'YE GEÇİT YOKTUR"

Ekonomik teröre karşı aynı gemiye bindik. Beka düşmanlarına karşı aynı mevziye girdik. Terör örgütlerine emperyalist odaklara karşı el ele verdik, güç ve gaye birliği yaptık. Cumhur İttifakıyla kucaklaştık. Konu vatansa nefsimize tutsak olamazdık, kenetlendik, kucaklaştık. Tehlikeleri okuduk Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde uzlaştık. 31 Mart seçimleri milli iradenin tercih ve desteğiyle kazası belasız temin edilmeli. 31 Mart bir beka, İstanbul için kader seçimidir. İstanbul'da PKK'ya, FETÖ'ye geçit yoktur."

 

Haber Ara