Dolar

32,5687

Euro

34,9318

Altın

2.425,45

Bist

9.722,09

Bağcılar'da kaçırılan 4 aylık bebek kurtarıldı

Bağcılar'da bebek arabasından kaçırılan 4 aylık bebek kurtarıldı. Şüpheliler, polis gelince bebeği havalandırma boşluğuna attı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-09 11:38:48

Bağcılar'da kaçırılan 4 aylık bebek kurtarıldı

İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, bebeğin tutulduğu Pendik Çamçeşme Mahallesi Bülbül Sokak'taki bir eve operasyon düzenledi.

AA'nın haberine göre; Operasyonda, M.V. (36) ile iki kadın gözaltına alındı. Şüphelilerin, polisin kapıya gelmesi üzerine, bebeği havalandırma boşluğuna attıkları belirlendi.

Polis ekiplerince buradan alınan 4 aylık bebek, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şüphelilerin bebeği kaçırdıktan sonra kullandıkları araç da bulundu. Üç çocuk babası şüpheli M.V.'nin hırsızlık, gasp gibi suçlardan kaydının bulunduğu belirtildi.

Bu arada, bebeğin kaçırılmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın, Beratcan Karakütük cinayetini de araştıran ekibi bu konuda görevlendirdiği bildirildi.

Bağcılar Evren Mahallesi'nde arife günü alışverişe çıkan bir ailenin bir mağazanın önüne bıraktığı bebek arabasındaki 4 aylık çocukları kaçırılmıştı.

Haber Ara