Dolar

32,5070

Euro

34,8201

Altın

2.488,09

Bist

9.567,90

Bafra Ziraat Odası çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı

Samsun Bafra Ziraat Odası başkanı ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen kahvaltıda odanın çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-28 11:40:40

Bafra Ziraat Odası çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı
Samsun Bafra Ziraat Odası başkanı ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen kahvaltıda odanın çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Bafra Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner'in açılış konuşmasının ardından konuşan Oda başkan yardımcısı Şükrü Derbey yaptığı konuşma'da oda çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derebey,"2 Şubat 2015 tarihinde yapılan oda seçimlerinde 360 bin lira borç ile devraldık. Yaptığımız tasarruf ve kısıtlamalar ile 336 bin lirasını ödemiş bulunuyoruz. Çiftçimize verdiğimiz toprak analiz laboratuvarını son teknoloji donatarak ilçemize kazandırdık.Laboratuvarın yanı sıra odamızın ihtiyacı olan hizmet aracıda kazandırdırdık. Gecen sene çeltik, fındık ve hayvancılık alanında 9 mühendisimizle danışmanlık hizmeti verdik. Bu yıl ise bu alanlarda 6 mühendis arkadaşımızla bu hizmetini çok ciddi bir şekilde titizlikle sürdürmekteyiz. Bafra çiftçimize daha kaliteli ,daha rahat hizmet verebilmek amacı ile Bafra Belediyesi"nden 30 yıllığına Alaçam minibüs durağının kullanım hakkını devir aldık.Bu sayede çiftçilerimiz hangi tarımsal faaliyet ile uğraşırsa uğraşsın tek merkezde tüm işlemlerini yapabilecektir.Bafra pirincimizin için gerekli çalışmaları yaparak ülke genelinde tanıtımı yaptık.Odamızın üst katında bulunan çiftçi akyıt dosya işlemlerinin daha rahat yapılabilmesi için bilgi işlem merkezini alt kata taşıdık.Bu sayede yaşlı, özürlü üreticilerimizin mağduriyetini bir nebze gidermiş olduk.En yakın zamanda da yeni hizmet binamıza taşınmayı planlıyoruz..Amacımız Bafra Ziraat Odası'nı her yönü ile Türkiye'de örnek ziraat odası gösterilecek konuma getirmektir" dedi.

Haber Ara