Dolar

32,3660

Euro

34,9990

Altın

2.324,23

Bist

9.079,97

BAE Kraliyet ailesinin, bir gecelik alkol faturası Hırvatları şaşırttı!

Hırvatistan’ın turistik kıyı kentlerinden Dubrovnik’e demir atan BAE kraliyet ailesine ait yattaki misafirlerin, gece kulübünde düzenlenen eğlencede kullandıkları alkolun faturası, Hırvat basınında tartışmaya neden oldu. Hırvat gazetesi Dubrovnik Times, BAE yatının misafirlerinin katıldığı partide içtikleri Fransız antika şaraplarının faturasının 50 bin Euro olduğunu belirtti.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-15 17:43:12

BAE Kraliyet ailesinin, bir gecelik alkol faturası Hırvatları şaşırttı!

buyuk2_66

buyuk_144

Birleşik  Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed'in yakın arkadaşı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile Dubai'de katıldığı yat partisinde, kadınlarla eğlenip, sarhoş olması gazetelere günlerce haber olmuştu. Şimdi de Hırvatistan'ın turistik kıyı kenti Dubrovnik'e demir atan BAE kraliyet ailesine ait yattaki misafirlerin, gece kulübünde düzenlenen eğlencede kullandıkları alkolun faturası Hırvat basınında tartışmaya neden oldu.

Abu Dabi Kraliyet ailesi üyeleri tarafından, Dubrovnik'in ünlü bir gece kulübünde geçirilen özel bir gecenin detayları, Hırvat gazetesi Dubrovnik Times tarafından açıklandı.

Gazete, 'Yas' lüks isimli BAE yatının misafirlerinin katıldığı partide, içilen Fransız antika şaraplarının faturasının 50 bin Euro olduğunu belirtti.

Dubrovnik'in tarihi merkezindeki Rivlin Club'da hafta sonları, Abu Dabi'deki yönetici ailenin bir üyesi olan Şeyh Hamdan bin Zayed bin Sultan Al Nahyan'ın sahibi olduğu ‘YAS' isimli yattaki konukların, mevcut en iyi şarapları içtiğini belirten gazete, sadece bir şarapın fiyatının ise 368.120.00 kuna değerinde olduğunu açıkladı.

Gazete, kraliyet ailesinin konuklarının sabaha kadar gece kulübünde alkol alarak, dansçılarla birlikte eğlendiklerini belirtti.

Gazete, kraliyet yatınının 56 mürettebatının bulunduğunu ve 60 konuk ağırlayabildiğini, fiyatının ise 180 milyon dolar değerinde olduğunu belirtti.

Gazete haberinde ayrıca BAE kraliyet yatının konuklarının özellikle, "Dom Perinion" viski ve Chivas Rigal'ın yanı sıra Fransız şampanya şişeleri Ruidder Crystal ve Arman de Breganak Rose kullandıklarını da dikkat çekti.

buyuk3_31
Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed, yakın arkadaşı Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Dubai'de katıldığı yat partisinde kadınlarla dans edip, sarhoş halde kamelarala poz vermişti.



 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara