Dolar

32,3383

Euro

35,1301

Altın

2.240,91

Bist

8.723,30

Babasının gözleri önünde minik çocuğa araba çarptı

İstanbul Beylikdüzü'de okula gitmek için evden çıkan 7 yaşındaki çocuğa babasının gözü önünde araba çarptı

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-24 10:07:35

Babasının gözleri önünde minik çocuğa araba çarptı
İstanbul Beylikdüzü'de okula gitmek için evden çıkan 7 yaşındaki çocuğa babasının gözü önünde araba çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk metrelerce savrulurken yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün sabah erken saatlerde Beylikdüzü'de bir cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 yaşındaki Ömer İ., sabah babası tarafından okula bırakılacaktı. Bu sırada yanında bulunan diğer çocukla karşıya geçmek isteyen Ömer İ., park halindeki arabanın arkasından çıkarak yola atladı. Yolda seyreden beyaz renkli araç ise 7 yaşındaki çocuğa çarparak metrelerce ileri savurdu. Bu sırada Ömer İ.'nin hemen arkasında olan babası ise koşarak, oğlunun yanına gitti. Olay yerine ambulans çağrıldı. Hastaneye kaldırılan çocuğun tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Yaşanan feci kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kameranın kaydettiği görüntülerde, minik çocuğun yanındaki arkadaşının yanından hızla yola koşması ve arabanın çarpması görülüyor. Görüntülerin devamında ise babanın çocuğunun yanına koşarken kayıp düşmesi, vatandaşların yardıma koşması ve ambulans da görülüyor.

(Murat Delice/İHA)

Haber Ara