Dolar

32,6007

Euro

34,8130

Altın

2.501,47

Bist

9.476,89

Babalar Günü

Babalar Günü

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-20 23:23:59

Babalar Günü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, ailenin temel taşı olan babaların, aile değerlerinin korunması, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlendiğini bildirdi.

Hotar, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ailenin, toplumun çekirdeği olduğu kadar, kültür, değerler, gelenekler ve örflerin geleceğe aktarılmasının da güvencesi olduğunu belirtti.

"Ailenin temel taşı olan babalarımız, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir" değerlendirmesinde bulunan Hotar, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Ailesi için her türlü fedakarlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcamaktadırlar. Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman sayılması, değerlerine önem verilmesi, bir gün değil bir ömür boyu sevgi, saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir. Hayatı ilk öğrenmeye başladığımız andan itibaren geleceğimize ışık tutan babalara en güzel hediye onlara layık bir evlat olmak ve onlardan aldıklarımızı daima ileriye taşımak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm babaların gününü kutluyor, kendilerine aileleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum."

Haber Ara