Dolar

32,3660

Euro

34,9990

Altın

2.324,23

Bist

9.079,97

Aziz Yıldırım'dan Rıdvan'a sert sözler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Pereira'yı eleştiren Rıdvan Dilmen'e yüklendi, 'Fenerbahçe'ye nasıl hizmet ettiğini biliyoruz.' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-28 21:20:02

Aziz Yıldırım'dan Rıdvan'a sert sözler

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile, Atromitos maçı sonrasında teknik direktör Vitor Pereira'ya tepki gösteren Rıdvan Dilmen 'i hedef aldı. Başkan Aziz Yıldırım 'ın imzası ile yayınlanan yazıda şu ifadeler yer aldı:

"Sezon başından bu yana Teknik Direktörümüz Sayın Vitor Pereira'ya karşı özellikle Fenerbahçe 'de daha önceki yıllarda futbolcu ve antrenör olarak görev yapmış bazı isimler tarafından sistemli bir karalama kampanyası yapılmaktadır.

"KENDİLERİ GÖREV YAPTIKLARI DÖNEMDE..."

Henüz göreve yeni başlayan Pereira ile ilgili sürekli olarak yersiz karalama yapan, Fenerbahçe li olan ve Fenerbahçe 'de görev yapmış bu eski antrenörlerin kendi görev yaptıkları dönemde Fenerbahçe 'ye nasıl futbol oynattıkları, herkes tarafından bilinmektedir.

Bu kişiler önce görev yaptıkları dönemdeki Fenerbahçe 'nin maç kasetlerini izleyerek takıma nasıl futbol oynattıklarını hatırlamalı, ondan sonra yeni hocamız ile ilgili yaptıkları tenkitlerini gözden geçirmelidirler.

"FENERBAHÇE'YE ZARAR VERİYORSUNUZ"

Eğer bu tür kasıtlı tenkit ve sistemli karalamalarınız devam ettiği takdirde, görev yaptığınız dönemin maçlarını televizyonumuzda tek tek izlettirip icraatlarınızı kamuoyuyla paylaşacağım. Daha sezonun ilk haftaları olmasına rağmen teknik direktörümüz Pereira'ya el birliği ile saldırırken ben de size sormak isterim: Şu anda hanginiz hangi külüpte çalışıyor? Fenerbahçe dışında hangi kulüpte hangi başarıları elde ettiniz? Örneğin Aykut Kocaman ya da İsmail Kartal 'a gösterdiğiniz sabrı neden yeni hocamıza göstermiyorsunuz? Yaptığınız bu davranış ve tavırla Fenerbahçe Spor Kulübü'> Fenerbahçe Spor Kulübü 'ne zarar vermektesiniz.

"HERKES YARDIMCI OLSUN"

Şahsiyetli ve kişilikli yapılacak her türlü tenkidi her zaman saygıyla karşıladık, yine karşılayacağız. Ancak hakaret ve karalama şeklinde yapılan tenkitlere de en sert şekilde cevap vereceğimizi bilmenizi isterim.

Yeni hocamıza herkes yardımcı olmalı, tenkitlerinizi karalayıcı bir şekilde değil, yapıcı bir biçimde dile getirmelisiniz, doğru olanı da budur.

Saygılarımla

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübu Başkanı"

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara