Dolar

32,3261

Euro

35,0721

Altın

2.308,86

Bist

9.079,97

Azeri Oyuncu Nagizadeh Samir Türk İzleyicisinin Kalbini Çalmaya Geliyor

Azerbaycan’ın sevilen yüzü Nagizadeh Samir, başarıları ile sık sık gündeme geliyor. Türkiye’den film teklifi aldığını söyleyen genç oyuncu, ülkemizde beyazperde de boy gösterecek.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-02 12:48:54

Azeri Oyuncu Nagizadeh Samir Türk İzleyicisinin Kalbini Çalmaya Geliyor

 Genç oyuncu Nagizadeh Samir, Türkiye'de yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Samir, “Azerbaycan'da pek çok dizi ve filmde rol aldım. Şimdi sıra Türk izleyicisi ile buluşmakta. Başarılarıma bir yenisini Türkiye'de eklemek istiyorum” şeklinde konuştu. “Türk yapımcılardan pek çok farklı alanda teklif alıyorum” diyen genç oyuncu düzgün Türkçesi ile de dikkat çekiyor. Samir, “Azerbaycan Türkçesi ile Türkiye Türkçesi arasında oldukça fark var. Türkçeyi düzgün konuşabilmek için uzun süre diksiyon eğitimi aldım. Şimdi kendimi Türk izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazır hissediyorum” dedi. Türk halkını çok sevdiğini söyleyen Samir, “Projelerden biri netleştiğinde sevenlerime duyuracağım. Korona döneminden önce Azerbaycan'da izleyicilerimle sık sık bir araya geliyor, buluşmalar düzenliyordum. Bir gün bunları Türkiye'de de yapmanın hayalini kuruyorum. Bence bir oyuncu izleyicileri ile samimi olmalı. Sonuç olarak her gün onların evine misafir oluyoruz. Bir oyuncuyu, seyirciler tarafından sevilmek ve takdir görmekten daha çok ne memnun edebilir ki” dedi.

“İlk Oyunculuk Deneyimini İlkokulda Yaşadım”

Özel hayatı ile ilgili de açıklamalarda bulunan yakışıklı oyuncu, “1997 yılında Nahçıvan'ın Nehrem kasabasında gözlerimi açtım. 3 yaşında babamı kaybettim. Annem ve dayımlar beni büyüttü. 2014 yılında lise eğitimimi bitirdim. Başarılı bir öğrenciydim. Ancak tiyatro ve sinema izlemek benim her zaman daha çok ilgimi çekti. İlk rolümü ilkokulda bir piyeste aldığımı hatırlıyorum. O zaman öğretmenlerim ve ailem çok beğenmişlerdi. Bu çocukta sahne yeteneği var demişlerdi. O zamandan beri oyuncu olmaktan başka hiçbir mesleği hayal etmedim. Yine aynı şekilde ortaokul ve lisede de pek çok müsamerede görev aldım. Bir şiir mi okunacak hemen beni bulurdu öğretmenlerim. Sahnenin tozunu bir kere yuttun mu, gerçekten bu bir aşka dönüşüyor” ifadelerini kullandı. Samir, “Tabi alaylı olarak kalmak istemedim. Bu işin eğitimini almak çok önemli. Piyasaya çıktığınızda, profesyonel anlamda bu işi yaptığınızda eğitimin önemini hissediyorsunuz. Bu nedenle oyunculuk kursuna gittim ve başarı ile diplomamı aldım” açıklamalarında bulundu.

 

 

 

Haber Ara