Dolar

32,5093

Euro

34,9415

Altın

2.435,68

Bist

9.716,77

Azerbaycan'ı destekleyen Serdar Ortaç Ermenistan medyasında hedef gösterildi

Şarkıcı Serdar Ortaç, Karabağ’ı işgal eden ve sivil halka saldıran Ermenistan’a sert çıkmış ve ‘Ermenistan’ı yönetenler ruh hastası’ demişti.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-22 16:27:47

Azerbaycan'ı destekleyen Serdar Ortaç Ermenistan medyasında hedef gösterildi

Şarkıcı Serdar Ortaç, Karabağ'ı işgal eden ve sivil halka saldıran Ermenistan'a sert çıkmış ve ‘Ermenistan'ı yönetenler ruh hastası' demişti.

Bunun üzerine Ermenistan Kamu Radyosu, hazırladığı haberle Ortaç'ı hedef aldı. Radyo, "Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı" başlıklı haberinde şarkıcı Serdar Ortaç'ın 2000 yılında bedelli askerlik yaparken çekilmiş fotoğrafını kullanarak Ortaç'ı hedef aldı.

Ortaç'ın fotoğrafını kullandılar

11 dilde yayın yapan kurumun tr.armradio.am adresli Türkçe sitesinde, "Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı" başlıklı bir haber yayımlandı.

27 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında 5 bin 839 Azerbaycan askerinin öldürüldüğü iddia edilen haberde fotoğraf olarak şarkıcı Serdar Ortaç ile oyuncu Kaan Girgin'in fotoğrafı kullanıldı.

0x0-ermeni-basini-serdar-ortaca-saldirdi-skandal-fotograf-1603360361861

Ortaç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Azerbaycan'a desteğini açıklayarak, "Ermenistan, yıllardır Azerbaycan topraklarını utanmadan işgal etmiş durumda" diyen Ortaç, dünyanın buna ses çıkarmadığını söyledi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Başkan Erdoğan'ın bu işgale artık yeter dediğini belirten Ortaç, muhabirlerin "Azerbaycan için askere gider misiniz?" sorusuna karşılık şunları söylemişti: "Bana görev gelirse tabii ki yaparım ama bana gelene kadar Azerbaycan kendi askeriyle kendi vatandaşını koruyor. Türkiye de yardım ediyor. Ermenistan'ın yaptığı çok haince, bebekleri öldürdüler."

Haber Ara