Dolar

32,5771

Euro

34,6870

Altın

2.524,25

Bist

9.524,59

Ayyar Hamza Bozüyüklü tiyatro severleri güldürdü

Bozüyük Tiyatro Günleri etkinlikleri kapsamında seyircisiyle buluşan 'Ayyar Hamza' adlı oyun tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-17 16:59:55

Ayyar Hamza Bozüyüklü tiyatro severleri güldürdü
Bozüyük Tiyatro Günleri etkinlikleri kapsamında seyircisiyle buluşan "Ayyar Hamza" adlı oyun tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen oyun yoğun ilgi gördü. Bozüyüklü tiyatro severlerin büyük bir keyifle izlediği, mutluluğu arayan insanların birbirleri ile olan ilişkilerini, tercihleri ve hayatın sundukları arasındaki savaşı, en sonunda da rastlantıların insanın tam da istediği şeyi sunmasını komik bir dille anlatan oyunda kahkahalar eksik olmadı. Salonun tamamen dolu olduğu oyunu izleyenler arasından Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Nazmi Kuru da yer aldı.

Oyunun sonunda oyunculara teşekkür eden Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, tiyatro ekibine üzerinde Bozüyük'ün simgesi Metristepe Anıtı'nın fotoğrafı bulunan tablo hediye etti.

Oyun sonunda uzun süre alkış alan oyuncular Bozüyük ve Bozüyüklü tiyatro severler ile ilgili düşünceleri paylaşarak "oldukça iyi bir salon ve muhteşem bir seyirci. Bozüyük'ü özleyeceğiz" dediler.

Haber Ara