Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Ayşegül Türkben kimdir? Ayşegül Türkben öldürüldü mü intihar mı etti?

Ayşegül Türkben kimdir? Ankara'da yaşanan Ayşegül Türkben adında öğretmen uyuduğu sırada ölü olarak bulundu. Ancak durumun intihar değil cinayet olduğu iddia edildi. Sosyal medyada da birçok kişi olayın aydınlatılmasını istedi. Peki Ayşenur Türkben öldürüldü mü yoksa intihar mı etti? Ayşegül Türkben'in ölümü hakkında cinayet iddiaları ortaya atıldı. Peki Ayşegül (Nur) Türkben neden intihar etti ya da neden öldürüldü? İşte Ayşegül Türkben olayına dair detaylar...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-17 08:07:07

Ayşegül Türkben kimdir? Ayşegül Türkben öldürüldü mü intihar mı etti?

Ankara'nın Haymana ilçesinde yatak odasında ölü bulunangenç öğretmen Ayşegül Türkben'in ölümü ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Ayşegül Türkben'in yakınları olayın intihar değil bir cinayet olduğu iddiasında. Elbette bu iddialar kolluk kuvvetleri tarafından detaylı bir şekilde araştırılıyor. Sosyal medyada da Ayşegül Türkben'in ölümünün intihar değil cinayet olduğu gürüşünde olan paylaşımlar yapıldı. Peki Ayşegül Türkben kimdir? Ayşegül Türkben öldürüldü mü intihar mı etti? Ayşenur Türkben neden intihar etti ya da neden öldürüldü?

Ayşegül Türkben kimdir? 

Aslen Karamanlı olup polis eşinin görevi nedeniyle Ankara'nın Haymana ilçesinde yaşayan Ayşegül Türkben 28 yaşındaydı. Ayşengül Türkmen'in intihar ettiği söyleniyor. Ancak Ayşegül Türkben'im yakınlarının iddialara göre olay bir intihar değil bir cinayet. 

Ayşegül Türkben öldürüldü mü intihar mı etti?

2 yıldır Ankara'nın Haymana ilçesinde görevli olan polis pemuru H.S.K ile birlikte misafirliğe gittikleri yerden akşam saatlerinde evlerine dönen Ayşegül Türkben ve eşi tartışmaya başladı. 6 aylık evli çift saat 23:00 civarında ayrı odalarda sabahladılar. O sabah Ayşegül Türkben hayata gözlerini yeniden açamadı. Kanlar içinde yerde yatan Ayşegül Türkben'in intihar ettiği iddia edildi. 

Genç kadının yakınları tarafından kocası polis memuru S.K.'nın Ayşegül Türkben'i öldürdüğü iddia edildi. Olay sosyal medyada da genişçe tartışıldı. 

Genç kadının ablası sosyal medya paylaşımında kız kardeşinin intihar ettiğine inanmadığını söyleyerek cinayete kurban gittiği iddiasında bulundu. Üst komşu ve daire sahibi A.S, kiracıları olan yeni evli çift için, “Sık sık tartışıyorlardı. Dün de saat 12.00 ye kadar tartıştılar 12.00' den sonra sesler kesildi. Biz baya bir ses işittik.” dedi. Şimdi otopsi sonucu bekleniyor.

Türkben'in cenazesi Ankara'da yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Karaman'a getirildi.

Haber Ara