Dolar

32,5641

Euro

34,7152

Altın

2.488,58

Bist

9.524,59

Ayak ve tırnak bakımında kısa ip uçları

Tırnaklar ise ihmale gelmez. Tırnak aralarının temizlenmesi her şeyden öncelikli. Boya olayına girmeden mutlaka bunu sağlamanız lazım.

4 Yıl Önce Güncellendi

2021-01-08 15:36:22

Ayak ve tırnak bakımında kısa ip uçları

 Cilt bakımında ayak ve el temizliği olmazsa olmazlardan. El ve tırnak bakımında bazı küçük detaylar sağlıklı sonuçlar elde edebilmenize d7e imkan tanımaktadır.

Ayaklar özenle bakımını yapmamız gereken bir bölge. Ayak bakımı için uygulanabilecek ilk uygun yollu yöntem tuzlu su. Yorgun bir günün ardından bir kabın içine ılık su doldurup içine atacağınız kaya tuzu ile bütün yorgunluğunuzu atmanız mümkün.Kaya tuzunun kötü enerjileri kendine çekerek rahatlatma özelliği de mevcut.

Ayak masajı da önemli. Masaj yağları ile ayaklarınıza yapacağınız masajlar tüm bedeninizin rahatlamasına yol açar.Zeytinyağından da faydalanabilirsiniz.

Zeytin yağı ile ayak bakımı yumuşacık ayaklara sahip olmanızı sağlar. Zeytin yağının içine katacağınız birkaç damla nane yağı da ayaklarınızın ferahlamasına ve rahatlamasına yol açar.

Tırnaklar ise ihmale gelmez. Tırnak aralarının temizlenmesi herşeyden öncelikli. Boya olayına girmeden mutlaka bunu sağlamanız lazım.
Bir diğer konu; mantar ve benzeri cilt hastalıklarından korunmak için ayak ve tırnak bakımına dikkat edilmesi Yapılabilecek bir başka yöntem ise topuk çatlaklarına çözüm oluşturmak için hazırlanmıştır. Topuk çatlaklarını düzenli olarak törpülemek ve yüksek nemlendirici içerikli krem ürünler veya doğal yağlar uygulamak topuk çatlakları için kalıcı bir çözüme sebep olur.

Kadınlar özellikle ayak ve el bakımında en ince ayrıntıya kadar gerek özellerinde gerekse uzmanına danışarak bakım sürecine yoğunluk gösterirler.Her şeyden evvel iyi bir bakım ve tdemizlik cilt sorunlarının ileriki süreçte nüksetmlesinin de önüne geçebilmektedir

Haber Ara