Dolar

32,3323

Euro

35,1712

Altın

2.245,16

Bist

8.718,11

Ayağa kalkmadığı için çalışana ceza veren başkan yardımcısı görevden alındı

Kendini görüp ayağa kalkmadı diye çalışanına selamlama cezası veren Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin istifası alındı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-06 07:53:20

Ayağa kalkmadığı için çalışana ceza veren başkan yardımcısı görevden alındı

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, Güngören Belediyesi'nde çalışan bir kişiye, belediye başkan yardımcısını görünce ayağa kalkmadığı için belediyede tuvalet önünde oturup her gelen kişinin önünde ayağa kalkma cezası verildiğini aktardı.

Olayın açığa çıkmasının ardından Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başkan yardımcısı Veysel İpekçi'nin istifa ettiğini duyurdu. Demir ayrıca vatandaşlardan da özür diledi.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA: İSTİFASI ALINDI

Tepki çeken görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından açıklama yapan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, başkan yardımcısı istifa ettiğini açıkladı.

Demir, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Belediyemizde bugün meydana gelen üzücü olaydan dolayı ilgili başkan yardımcımızın istifası alınmıştır. Mesai arkadaşımız ve Güngören halkından özür dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." dedi.

VEYSEL İPEKÇİ KİMDİR?

1982'de Trabzon'da doğdu. Güngören Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okudu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümünü bitirdikten sonra AÜ Kamu Yönetimi Bölümünde lisans, Marmara Üniversitesi İktisat Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisans öğrenimini tamamladı.

Güngören Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezun Mensup Kültür ve Eğitim Derneği Başkanlığı yaptı. Sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevler yaptı. 16 yıl özel sektörde yönetim kademesinde çalıştı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Haber Ara