Dolar

32,4773

Euro

34,9510

Altın

2.437,35

Bist

9.716,77

Auram nedir? Nasıl görebiliriz?

Auramız düşüncelerimizin ve kendimiz hakkında sahip olduğumuz hislerin yarı fiziksel tezahürüdür. Aura bir çeşit ölçümdür, ancak bir yargı değildir.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-11-05 14:23:44

Auram nedir? Nasıl görebiliriz?

Aurayla ilgili bir sürü farklı fikir var. Bazı insanlar auraları görebilir ve bazıları auraları okuyabilir. Karar vermemizin tüm nedenleri aura ile ilgilidir.

Daha önce de söylendiği gibi, auramız düşüncelerimizin ve kendimiz hakkında sahip olduğumuz hislerin yarı fiziksel tezahürüdür. Rastgele bir renk konfigürasyonu değildir. Kişinin kendi dışından gelen bir şey değildir. Değişen iç süreçlerin bir sonucu olarak var olur ve birinin bir yönde veya başka yönde hareket etmek için "değişmeye" teşebbüs etmesi gereken bir şey değildir. Aurik rezonansın yararlı bir hiyerarşisi yoktur. Bu bir çeşit ölçümdür, ancak bir yargı değildir.

Auramı Görebilir Miyim?

Birinin deneyimini sezmek için kendinizin veya başka bir şeyin aurasını "görmeniz" gerekmez. İyi hissettiğinizde, daha hafif hissedersiniz, daha çok parlıyormuş gibi hissedersiniz, daha parlak hissedersiniz. Hüzünlendiğinde, daha yoğun düşündüğünü, daha çok saklandığını ve sıkıcı hissettiğini biliyorsun. Bu kendi için sezgiseldir ve aynı şekilde başkalarında da gözlemlenebilir. Biri yukarı çıktığında, belirli bir şekilde kendilerini taşırlar ve biri yere düştüğünde, kendilerine belli bir yol verir ve kendi içlerine düşme eğilimindedirler.

Tutumum Auramı Nasıl Etkiler?

"İçine" gitmek, bunu kullandığım şekilde "mavi hissetmek" ile aynı şey değil. Derin - hatta yüzeysel - iç gözlem, kendini gerçekleştirme ve keşfetme için gerekli bir faaliyettir. Ancak, bu sürekli olumsuz kendi kendine konuşma, kendinden nefret etme ve kendini sabote etmekten çok farklıdır. Duygusal olarak daha hassas olanlar için bu farkı çok çabuk algılayabilirler. Fiziksel görünümlerine göre başkalarının üzerine örtülü etiketler atmaya alışkın olanlar için bu tasvir daha zor olacaktır. Burada tasvir edebilmek, başka bir kişinin "aurasını" deneyimlemenin bir yoludur. Derinden düşünen biri ile gerçekten kendine acıyan biri arasında hiçbir fark görmekten farkı çok açık bir şekilde anlamaya çalışmak, aurayı soyut bir fikir olarak algılamaktan fiziksel bir duyuma yaklaşmaya benzer.

Her şeyin fiziksel tezahürünün ötesine genişleyen enerjisel bir sınırı vardır - fizikselliğin birlikte çalışmasının veya yardımcı olmasının başka bir yolu yoktur. Yani bir aura rengiyle tanımlanmaz, fizikselliği daha çok tanımlar ve fiziksellik, enerjisel alanı algılama deneyimini renklendirir.

Aurası güçlü olan kişilerin daha zor hasta oldukları ve negatif durumlar söz konusu olduğunda ise etkilenmediği; aurası zayıf olan kişilerde ise bu durumun tam tersi yaşandığı öne sürüldü.

Bir bioenerji uzmanına göre auramızı nasıl görebiliriz?

Aura'yı görmek için yapılan pratik loş bir odada rahat bir yere oturarak gerçekleştirilebilir. Bunun için yapılması gereken adımlar aşağıdaki gibidir.

- Ellerinizi 30 saniye boyunca hızla birbirine sürtün.

- Sürtme işleminin ardından avuçlar birbirine bakacak ve aralarında biraz mesafe olacak şekilde tutun, ileri ve geri hareket ettirin. Bu esnada, aralarındaki mesafenin değişmemesine özen gösterin.

- Sonrasında, avuç içlerine baksın.

- Avuç içlerinde dumana benzer bir şey belerecektir, bu aura'dır.

- Eğer bu işlem her gün tekrarlarsanız, aura rengarenk olarak görünmeye başlayacaktır.

Aura Nasıl Güçlendirilir?

Genelde aurada yırtılma ve titreşim bozuklukları varsa bu tür vakaların iyileştirilmesi Bioenerji ile mümkündür. Eğer auranızda yırtık, bozulma ve negatif titreşimleri hissedebilir seviyedeyseniz buradan sonrasını okumanıza gerek yoktur.

Enerjinizi yükselten ve auranızı güçlendiren şeylerden bazıları ise bunlardır;

- Dik yürüyüp, dik bir şekilde oturmalısınız.

- Normal öğününüzden daha az yemelisiniz, yediğiniz zaman da dikkat etmelisiniz.

- Enerjinizi düşerecek negatif ortamlardan ve durumlardan uzak durmalısınız.

- Pamuklu ve bambu giyim tercih etmelisiniz, saten ve naylondan üretilmiş kıyafetler giymemelisiniz.

- Sürekli pozitif düşünmelisiniz, negatif olan herşeyi hayatınızdan çıkarmalısınız.

Enerjinizi yükseltecek çalışmalar yapmanız her açıdan fayda sağlayacaktır.

Sözlük anlamı:
Aura, paranormal veya tinsel anlamda kullanılan bir terim olup, canlıların bedenlerinden yayıldığı varsayılan ışınımla oluşan ve gitgide yayılan tesir kuşakları tarzında kendini gösterdiği iddia edilen elektromanyetik alana verilen addır. Aura okumak ise aurayı hissedebilmektir.

Kaynak: Spiritsciencecentral ve basın

Haber Ara