Dolar

32,3209

Euro

35,0742

Altın

2.308,36

Bist

9.079,97

Atletizmde Türkiye üçüncüsü Beyoğlu'ndan çıktı

Atletizmde Türkiye üçüncüsü Beyoğlu'ndan çıktı

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-10 11:56:52

Atletizmde Türkiye üçüncüsü Beyoğlu'ndan çıktı
Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda atletizm dalında eğitim alan sporcular, İstanbul ve Türkiye genelindeki müsabakalarda dereceye girdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede karnelerini alan 7-14 yaş arası çocuklar, Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulu kapsamında açılan Atletizm Okulu'nda başarılı bir sporcu olmak için ter döküyor.

Cinderesi Parkı'nda haftanın her günü verilen eğitimlerde farklı yaş gruplarından çocuklar atletizmin incelikleri ile teknik yönlerine kadar sıkı bir eğitimden geçiyor. Uzman hocalar eşliğinde eğitim alan çocuklar, hafta içi her gün 09.00-12.30 arasında çalışıyor.

Yaz Spor Okulları Atletizm Okulu'nda çocuklar ve gençler, seviyelere göre 1000-1500 metrede mücadele ediyor Kısa mesafe koşusunda Türkiye üçüncüsü ve İstanbul birincisi olan Sude Naz Kütük, birçok zorluktan geçerek başarıya ulaşan atletizmcileri örnek aldığını belirtti.

Beden eğitimi öğretmeninin teşvikleriyle spora başladığını söyleyen 13 yaşındaki Derya Baştuğ ise kendi alanında daha ileriye gitmek istediğini belirterek, "Büyüdüğümde Merve Aydın gibi başarılı bir atletizmci olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın çocuklara hediyesi ücretsiz yaz spor okullarında çocuklar kişisel becerilerine göre farklı spor dallarına yönlendiriliyor.

Haber Ara