Dolar

32,3289

Euro

35,0459

Altın

2.282,92

Bist

8.984,24

Atiker Konyaspor 3 puanı kaptı

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-22 01:20:33

Atiker Konyaspor 3 puanı kaptı

üper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 3-0 yenen Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, takımının mükemmel oynadığını söyledi.

Akçay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın zor geçeceğini bildiklerini buna karşın takımının etkili oyunla galip geldiğini belirtti.

Gençlerbirliği'nin lige iyi hazırlandığını ifade eden Akçay, şunları kaydetti:

"Temkinli başladığımız bir oyunu kendi sahamızda seyircisiz oynamamıza rağmen, taraftarımızın ruhunu yakınımızda hissederek oynadık. Etkili bir futbol oynadık. Golleri bulduktan sonra müsabakanın sonuna kadar kontrollü oyunla skoru elimizde tutmaya çalıştık. Takım bütünüyle mükemmel oynadı. Oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Takım içinde sivrilen oyuncular olması da çok güzel ortam oluşturdu. Traore'yi kaybetmiş olmamıza rağmen değerli bir oyuncu daha kazandık. Takım içinde böyle oyuncular var. Gelecek haftalarda bu oyuncuları artırmaya çalışacağız."

ÖZAT'TAN TARAFTARA TEPKİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ise karşılaşmadan çıkaracakları dersler olduğunu belirterek, kendisini istifaya davet eden taraftarlara tepki gösterdi.

Atiker Konyaspor'u tebrik eden Özat, kendisini istifaya davet eden az sayıdaki taraftarla ilgili şöyle konuştu:

"Son 10 yılda en iyi dereceyi elde etmiş takımın daha ligin ikinci haftasında, hocasına, oyuncularına ve başkanına alay edercesine tezahüratlar yapmak taraftarlığa sığmaz. Taraftarlık bu değildir. Bu kulübü bir nevi geçmişteki Ankaragücü'ne çevirmeye ve kulübe hakim olmaya çalışıyorlar. Taraftar, kulübün evladı gibidir. İnsan evladına küsmez ama hafta içi odamda puro içerken çekilmiş fotoğrafım sosyal medyada yayınlandı. Arkadaşım, puro da içki de içerim. 'Ben doldurur ben içerim. Günah benim kime ne' diye söz var. Yüz kızartıcı suç mu işliyorum. Benim özel hayatım. Sen kalkıp bundan bir antrenörün yaptığı işi eleştirmeye ve buradan vurmaya kalkıyorsan bunda terbiyesizlikten başka bir şey yok."

Haber Ara