Dolar

32,3844

Euro

35,0654

Altın

2.325,92

Bist

9.079,97

Ataşehir'de iki araç kundaklandı

Ataşehir'de sokak üzerinde park halinde olan 2 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-18 08:47:25

Ataşehir'de iki araç kundaklandı
Ataşehir'de sokak üzerinde park halinde olan 2 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı.

Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi'nde iki farklı sokak üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 03.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler sokak üzerinde park halinde bulunan araçlara molotof kokteyli attı. Molotof kokteyli atılan araçlar yanmaya başladı. Araçların yandığını gören sokak sakinleri ilk olarak kendi imkanlarıyla yanan otomobilleri söndürmeye çalıştı. Evden çektikleri hortum ve damacanalarla araçları söndürmeye çalışan vatandaşlar yetersiz kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yanan araçları söndürerek soğutma çalışması yaptı. Meydana gelen olayda 2 araçta maddi hasar meydana geldi.

Sokak üzerindeki arabası kundaklanan bir vatandaş,' Bizim kime ne zararımız oldu ki böyle yapıyorlar. Bunları kim yaptırıyor? Yazık, günah değil mi bu arabaya? İnsanlara zarar veriyorlar. Yazık değil mi? ' ifadelerini kullanarak yaşanan olaylara tepki gösterdi.

Polis ekipleri araçları kundaklayarak kayıplara karışan şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlatırken, ekiplerin sokak aralarında devriye attıkları görüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara