Dolar

32,3794

Euro

35,0563

Altın

2.326,05

Bist

9.108,73

Atalay'ın eşinden haber geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Beşir Atalay, hastanede tedavi altına alınan eşi Prof. Dr. Atalay’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-09 18:51:25

Atalay'ın eşinden haber geldi

"CİDDİ BİR RİSK ATLATMIŞ OLDUK"

Eşinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Atalay, “Bugün daha iyi, dün bizi korkuttu. Acilen hastaneye getirdik, burada müdahale edildi. Ciddi bir risk atlatmış oldu” diye konuştu.

Atalay, eşinin önceden bir şikayeti olmadığını belirterek , “Yoğun bakımda ama dün akşamdan bu yana olumlu. Çok daha olumlu hamdolsun” dedi.

"KALP KRİZİ GEÇİRDİ VE HALA YOĞUN BAKIMDA"

Gazi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kadriye Altok, Atalay'ın eşi Yıldız Atalay'ın sağlık durumun stabil olduğunu belirterek, “Dün yapılan anjiyografi sırasında kalbin ön duvarını besleyen iki duvara iki stent yerleştirildi. Hala yoğun bakımda medikal tedavisi devam ediyor. Genel durumu stabil diyebilirim. Önceden bilinen bir rahatsızlığı yoktu. Göğüs ağrısı şikayetiyle gelmişti acil servise, kalp yetmezliği bulguları vardı. Şimdi nispeten daha iyi, ama çok ciddi bir rahatsızlık geçiriyor. Halen yoğun bir şekilde tedavisi devam ediyor. Kalp krizi geçirdi ve hala yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Bir süre daha yoğun bakımda tutulacağı söyleniyor. Yıldız hoca aynı zamanda bizim Çocuk Sağlığı Hastalıkları Anabilim Dalı Yeni Doğan Bilim Dalı Başkanı, çok sevilen ve sayılan bir öğretim üyesidir" şeklinde konuştu.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara