Dolar

32,3223

Euro

35,0714

Altın

2.308,83

Bist

9.079,97

'Atalay Filiz öldürdü' denilen gencin ölümünde yeni gelişme

İzmir'in Buca ilçesinde, dört gündür kayıp olan ve seri katil Atalay Filiz'in öldürebileceği iddialarıyla gündeme gelen lise öğrencisi Eren Yılmaz'ın

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-11 13:42:20

'Atalay Filiz öldürdü' denilen gencin ölümünde yeni gelişme
İzmir'in Buca ilçesinde, dört gündür kayıp olan ve seri katil Atalay Filiz'in öldürebileceği iddialarıyla gündeme gelen lise öğrencisi Eren Yılmaz'ın cesedi bulundu. Liseli gencin, iddiaların aksine, uyuşturucudan öldüğü tahmin ediliyor.

Buca ilçesinde yaşayan ve dört gündür her yerden aranan lise öğrencisi Eren Yılmaz'dan acı haber geldi. Ailesinin başvurusu üzerine adeta alarma geçen güvenlik güçleri, gencin cesedini ormanlık alanda buldu. Öte yandan gencin, cesedi bulunmadan önce üç kişiyi katlettiği suçlamasıyla her yerden aranan Atalay Filiz tarafından öldürebileceği iddia edilmişti.

ATALAY FİLİZ İDDİALARI ASILSIZ ÇIKTI

Olayla ilgili iddialar üzerine derinlemesine bir inceleme yapan İzmir polisi, gencin en son yanında olan arkadaşına ulaştı. İfadesi alınan gencin söyledikleri ise Eren Yılmaz'ın ölümünü neredeyse aydınlattı.

"BEN İKİ EREN DÖRT HAP İÇTİ"

Genç ifadesinde, Eren Yılmaz'la uyuşturucu aldıklarını belirterek şöyle konuştu; "Ben 2, Eren de 4 uyuşturucu hap içti. Ardından ormanlık alanda yürüdüğümüz sırada birden hareketleri değişti, agresifleşti, ağzından köpükler gelmeye başladı. Ben de yakındaki çeşmeden su getirmek içini yanından ayrıldım. Döndüğümde onu bulamayınca eve geldim. Korktuğum için kimseye anlatmadım."

Genç daha sonra da ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Cesette yapılan incelemelerde de liseli gencin uyuşturucudan ölebileceğine yönelik kalıntılar bulunduğu belirtildi. Eren Yılmaz'ın kesin ölüm nedenin bir kaç gün içerisinde yapılacak otopsinin ardından anlaşılabileceği bildirildi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara