Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Astrolog Hakan Kalkan'ın gerçekleşen öngörüleri

Astrolog Hakan Kalkan'a astroloji dünyasında gerçekleşen öngörüleri nedeniyle çevresi tarafından astrolojinin dahi çocuğu lakabı takılmıştır.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-25 15:56:44

Astrolog Hakan Kalkan'ın gerçekleşen öngörüleri

Dahi çocuğa ait gerçekleşen birçok öngörü ne yazık ki insanlığın yararına olmayacak şekilde kötü sonuçlar doğurmuştur. Bahsi geçen öngörülerin bazılarından bahsedecek olursak; 2008 yılında dünyada yaşanan ekonomik kriz, 2010 yılında Haiti'de gerçekleşen deprem, 2011 yılında yaşanan Suriye iç savaşı ve aynı zamanda gerçekleşen mülteci akını, 2013 yılında gerçekleşen Ebola virüs salgını, 15 Temmuz 2016'da ülkemizde yaşanan darbe girişimi, 2016 yılında Amerika başkanının Donald Trump olacağı, 2017 yılı Arakan etnik katliamı, 2019 yılı Papua Yeni Gine depremi, 2019 yılında İstanbul yerel seçimlerinin yenileneceği, 2020 yılında Avustralya orman yangınları ve 2020 yılında gerçekleşecek Covid-19 salgını olarak sıralayabiliriz.

Hayatı bir laboratuvar olarak gören astrolog Hakan Kalkan sıradan biri olarak yaşamayı reddederek toplum üzerindeki astrolog algısının dışına çıkmış ve kendi ismini taşıyan Youtube kanalı ile insanlara astroloji hakkındaki bilgilerini aktarmaktadır. Hakan Kalkan 2021 yılına ait Türkiye hakkında öngörüleri şu şekildedir;

  • Seçim ve yargı sistemleri üzerinde değişikler yapılabilir.
  • Birçok siyasetçi görevlerini kendilerinden genç isimlere bırakabilir ya da bırakmak zorunda kalabilir.
  • Yeni liderler ortaya çıkabilir ya da liderlik potansiyeli taşıyan bazı insanlar artık liderlik sorumluluğunu üstlenebilir.
  • Ekonomik sıkıntılar görülebilir.
  • Askeri operasyonlar yapılabilir.
  • Ünlü kişilere fiziksel saldırılar olabilir.

Ayrıca Astrolog Hakan Kalkan'ın 2021 yılı burçlar hakkındaki öngörüleri:

Koç Burcu 

Kariyeriniz ve sosyal hayatınıza ait büyük gelişmeler, değişimler olabilir. Koç burcu kişiler disiplinli, istikrarlı ve öfke kontrolü gerçekleştir ise bu alanlarla da başarılı olabilirler. Şehir, ev ya da iş yeri değiştirebilirler. Bu değişiklikler sinirlerini bir hayli zorlayacaktır ve öfke patlamaları yaşayabilirler.

Boğa Burcu

Boğa burçları için parlak ve umut vaat eden bir yıl olmayacaktır. Hayatlarının her alanında değişime zorlanabilirler. Lâkin bu değişiklikler esnasında gezegenler onlara yol gösterecektir. Pozitif bir ruh hâliyle bu değişiklerin üzerinden geleceklerine inanıyorum.

İkizler Burcu 

İçi içine sığmamak atasözünün vücut bulmuş hâlleri olacaklar. Özellikle yaz mevsiminde sürpriz gelişmeler ve ani değişimler canlarını bir hayli sıkacak, ruhsal ve duygusal anlamda değişimler yaşayacaklar. Bu değişimler olumlu ya da olumsuz anlamda bitişlere neden olabilir.

Yengeç Burcu

Özel hayatlarında sınavdan geçecekleri bir yıl onları bekliyor. Aşk hayatlarında bazı depremler olabilir, ilişkileri ya da evlilikleri bitebilir. Hayatta yaşadıkları zorlukları ve bu zorluklarından dolayı gerginliklerini ilişki yaşadıkları kişiye yansıtmamaya dikkat etmelidirler.

Aslan Burcu

Aslan burçları kariyer hayatlarında bir yıldız gibi parlayacaklar ve aslan gibi kükreyecekler. Kariyerlerindeki bu değişim sosyal hayatlarına da yansıyacaktır. Bu olumlu değişimler yalnızların yeni bir ilişkiye başlamasına, ilişkisi olanların söz, nişan ya da evlilik gibi ciddi kararlar almalarına neden olabilir.

Başak Burcu

Başak burçları için ne yazık ki hem kendi sağlık hayatları hem de çevrelerindeki insanların sağlık hayatları açısından çok zorlanacakları bir yıl olacak. Bu sağlık sorunları başak burçlarının en çok dikkat ettikleri düzen, temizlik ve çalışkanlık gibi konularda yıpranmasına neden olacaktır ve hayatlarında dengede kalmak için bir hayli zorlanacaktılar.

Terazi Burcu

Bu yıl terazi burçları için duygusal patlamaların yılı olacaktır. Öfke kontrolü konusunda zorlanabilirler. Duygusal öfke patlamaları maddi ve manevi kayıplar yaşamalarına neden olabilir. Bolca sabır onlara bu yıl için en büyük tavsiyem olacaktır.

Akrep Burcu

Akrep burçları ikili ilişkilerinde özellikle özel hayatlarında çok zorlanacaklar. Bu nedenle ilişkileri ya da evlilikleri yıpranabilir. Ne yazık ki özel hayatlarında bazı bitişler olabilir.

Yay Burcu 

Yay burçları için duygusal yoğunluklarının iletişimlerine yansıyacağı, adeta insanlarla iletişime dayalı bir savaş verecekleri bir yıl olacaktır. Bu tarz sorunlar ve duygusallıkları kendi sağlıklarını ne yazık ki olumsuz etkileyecektir. Önemle vurgulamak istediğim bir diğer konu ise çevrelerindeki insanların sağlıklarına dikkat etmeleri gerektiğidir.

Oğlak Burcu 

Oğlak burçları için 2021 yılı maddi hayatlarının gündemde olacağı bir yıl olacaktır. Maddi hayatları geçen yıla göre daha iyi olacak ve yüzlerini güldürecektir. Fakat gereksiz harcamalara dikkat etmeli ve yatırımlarını seçerken doğru zamanı beklemelilerdir.

Kova Burcu 

Kariyer ve sosyal hayatlarında yıldızları bir hayli parlayacaktır. Kova burçları için geçen yıla nazaran daha güzel bir yıl olacaktır. Kariyer yaşamında olumlu gelişmeleri maddi hayatlarında kazanca dönüştürecekleri, sosyal yaşamlarındaki olumlu gelişmelerinde tadını çıkaracakları bir yıl olacaktır.

Balık Burcu

Balık burçları 2021 yılının en enerjik ve coşkulu burcu olacaktır. Bu enerjileri ve coşkularıyla hayatlarındaki birçok zorluğun üstesinden geleceklerdir.

Astrolog Hakan Kalkan kimdir?

1982 yılında İzmir‘de ailesinin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Yaşamının başlangıcı ve gençlik dönemleri yoksulluk nedeniyle zor şartlar altında geçmiş ve çocukluk yıllarında aile içi şiddete maruz kalmıştır. Sekiz yaşındayken öz babası tarafından defalarca bıçaklanması, yaşamış olduğu şiddetin boyutunu gözler önüne sermektedir. Eğitim hayatı sürecince geleceği parlak bir öğrenci olarak görülmeyen Hakan Kalkan, lise eğitimi esnasında okul müdürü tarafından vasıflı bir işçi olması konusunda teşvik edilmiş olsa da lise eğitimini vasat bir şekilde tamamlamıştır.18 yaşına adım attığında hayata atılan astrolog Hakan Kalkan, üniversite eğitimini tamamlayabilmek amacıyla garson, özel güvenlik görevlisi ve oto yıkama personeli olarak çalışmıştır. Bu süreçte yaşadığı tatsız bir olay sayesinde astroloji ile tanışan Hakan Kalkan, bu alanda Amerika ve Hindistan'da eğitim alarak klasik, uranyen ve karma astroloji alanında uzmanlaşmıştır. Yabancı dil olarak Almanca, İngilizce ve Rusça bilmektedir.

Haber Ara