Dolar

32,3773

Euro

35,0633

Altın

2.326,09

Bist

9.079,97

Aslı Tarcan: Saç ektirmek isteyen turistler ülkemize akın ediyor

Aslı Tarcan Tıp Merkezi Sahibi ve Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, koranavirüs salgının oluşturduğu pandemi sürecinin ardından sağlık turizmi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tarcan, “Saç ektirmek isteyen turistler, ülkemize akın ediyor. 2021 Türkiye’de sağlık turizminin patlama yaptığı yıl olacak” dedi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-10-05 10:31:03

Aslı Tarcan: Saç ektirmek isteyen turistler ülkemize akın ediyor

Türkiye, sağlık turizminde özellikle saç ekim alanında her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekliyor. Aslı Tarcan Tıp Merkezi Sahibi ve Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, koranavirüs salgının oluşturduğu pandemi sürecinin ardından sağlık turizmi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tarcan, “Dünyada bir numara olacağız ve 2021 Türkiye'de sağlık turizminin patlama yaptığı yıl olacak” dedi. Türkiye, Saç Ekiminde Dünyadaki En Başarılı Ülkelerden Biri

Ülkemiz sağlık turizminde, son 5 yılda yüzde 60 oranında bir artış yaşadı. Bu başarının büyük bir kısmı ise saç ekimi alanında, ülkemizi tercih eden turistler sayesinde. Bu artışın mimarlarından ünlü Saç Ekim Uzmanı Aslı Tarcan, sağlık turizmi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tarcan, “Ülkemizin başarılı işlere imza atmasında katkımız olduğu için, kendimizle gurur duyuyoruz. Saç ekimi alanında, Türkiye'yi tercih eden turist sayısı her geçen gün hızla yükseliyor. Bunu hastalarımızdan aldığımız başarılı sonuçlara borçluyuz” dedi. “Saç ekimi, cerrahi bir operasyon. Turistler dilini bilmediği, kültürünü tanımadığı bir ülkeye geliyor ve kendilerini emanet ediyorlar. Başarılı sonuçlar almak için çok hassas çalışıyoruz” diyen Tarcan, “Tedavi ettiğimiz her hastada, birinci önceliğimiz tabi ki her zaman insan sağlığı. Ama bunun yanı sıra ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek gibi de bir misyonumuz var. Biz ne kadar başarılı tedavilere imza atarsak, ülkemizin adı dünyada o kadar iyi anılır. Bunun son derece farkındayız” şeklinde konuştu. Tarcan, “Danışanlarımızı havalimanından alıyoruz ve tedavileri bitip, ülkelerine sağlıkla dönene kadar onlara eşlik ediyoruz. En iyi otellerde konaklamalarını sağlıyoruz. Tedavilerini en steril ortamlarda gerçekleştiyoruz. Onları bir yandan sağlığına kavuştururken bir yandan da kültürümüzü tanıtıyoruz” dedi.

a120d171-d32f-4c5d-a5fc-802bec890a06 Kapılar Açıldı, Saç Ektirmek İsteyen Turistler Türkiye'ye Akın Etti

Türkiye'nin sağlık turizminde elde ettiği gelirin yarısının saç ekimi alanından geldiğini aktaran Tarcan, “Biliyorsunuz ki koranavirüs salgını sürecinde dünya 3 ay boyunca kapılarını kapattı. Kapılar açılır açılmaz ise turistler ülkemize akın etti. Sağlık turizminde şu ana kadar 3 milyar doları aşan bir gelirimiz var . Bunun 1.5 milyar doları saç ekimi alanından geliyor” ifadelerini kullandı. Tarcan, “Bu başarımızı her zaman önce insan diyen politikamıza borçluyuz. Bu konuda çalışma yürüten tüm meslektaşlarımın aynı hassasiyeti gözettiklerine adım kadar eminim” dedi. Sağlık Bakanlığı'nın, 12 ilde sağlık turizmini artırmak için gerçekleştirdikleri çalışmaları yakından takip ettiklerini bildiren Tarcan, “Bakanlığımızın, sağlık turizmi konusundaki hassasiyeti bizi son derece memnun ediyor. Her zaman yanımızda oldular. Onlara buradan teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim” açıklamasında bulundu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara