Dolar

32,3314

Euro

35,0675

Altın

2.308,48

Bist

9.079,97

Ashaboğlu Ortaokulundan özel çocuklara özel program

Kütahya'nın Emet ilçesi Ashaboğlu Ortaokulunda Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-05-12 10:46:59

Ashaboğlu Ortaokulundan özel çocuklara özel program
Kütahya'nın Emet ilçesi Ashaboğlu Ortaokulunda Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Ashaboğlu Ortaokulunda gerçekleştirilen etkinliğe Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre, eğitim camiası, öğrenciler, öğrenci velileri, özel çocuklar ve aileleri katıldı.

Ashaboğlu Ortaokulunda bünyesinde bulunan özel eğitim sınıfının yılsonu sergisinin açılışı ile başlayan programda okul öğrencilerinin hazırladığı şiir, hikâye ve haftanın önemi anlatan konuşmalar gerçekleştirildi.

Emet Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin hazırladığı iletişim dili, farkındalık oluşturma ve engelli bireylerin topluma adaptesini içeren drama sahnelendi. Katılımcıların ilgiyle takip ettiği drama ile ilgiyle izlendi. Özel kostümleri ile öğrencilere ve özel çocuklara unutulmaz bir gün yaşatan üniversite öğrencileri büyük takdir topladı.

Emet Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve aynı zamanda müzisyen olan görme engelli personeller Nasıf Gökduman ve İsmail Elitok'un verdiği konserde ise özel çocuklar ve öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre ve Belediye Başkanı Mustafa Koca tarafından konser veren sanatçılara hediye takdim edildi.

Ödül töreninde konuşan Emet İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre, hazırlanan programda emeği geçen idareci ve eğitim personelleri ve öğrencilere teşekkür etti.(EFE)

Haber Ara