Dolar

32,5900

Euro

34,8253

Altın

2.496,95

Bist

9.454,65

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil:

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-17 23:31:20

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil:
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, bu sezon ortaya koyduğu etkili performansı takım oyununa bağladı.

Mesut Özil, Arsenal Kulübü'nün internet sitesine yaptığı açıklamada, geçen sezon teknik sorunlardan dolayı puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, "Bu sezon özellikle büyük takımlara karşı gösterdiğimiz performansla kendimizi ispatladık. Yaptığımız hatalardan ders çıkararak sahada daha istikrarlı hale geldik. Takımın çok iyi işlediğini görebiliyorsunuz. Kimin oynadığı fark etmiyor, sahada doğru işleri yapan birileri var" ifadelerini kullandı.

Ligde üst üste 6 maçta asist yaparak rekor kıran Mesut Özil, bu sezon bazı sıkıntılar yaşadıklarını ancak bunların üstesinden gelmeyi bildiklerini anlatarak, "Takım olarak gelişim gösteriyoruz. Bu da benim oyunu kontrol etmemi kolaylaştırıyor. Etkili performansımın kaynağı takım oyunu" değerlendirmesinde bulundu.

Arsenal'de ekim ayının oyuncusu seçilen Mesut Özil, Premier Lig'de şu ana kadar sahaya çıktığı 11 maçta bir gol kaydedip, 10 asist yaptı.

Haber Ara