Dolar

32,7453

Euro

34,7764

Altın

2.506,99

Bist

9.524,59

Armine 2019 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu ile hanımların gözdesi

Armine, 2019 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile yeni sezona kapılarını açtı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-07-12 16:40:52

Armine 2019 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu ile hanımların gözdesi

Serin bahar aylarına trençkotlar, bunaltıcı sıcakları renkleriyle serinletecek tunikler, bunlara eşlik eden eşarp modelleri ve dahası Armine mağazalarında yerini alıyor. 2019 bahar koleksiyonunu ilk görücüye çıkaran tesettür giyim markalarından olan Armine çalışan muhafazakar kadının stiline hitap eden anahtar parçaları barındırdığı gibi günün her saati rahatına düşkün olanları da unutmuyor. Koleksiyonda yer alan parçalar arasındaki uyum, kombin kolaylığı sunması açısından tesettürlü kadının gönlünü çeliyor. İşte Armine 2019 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu‘ndan seçtiğimiz en şık parçalar…

1_101

BAHAR AYLARININ DEĞİŞMEZİ

Serin bahar akşamlarında üzerinizden hiç çıkarmak istemediğimiz trençkotlar bundan önce olduğu gibi sonra da bahar aylarının değişmezi olarak moda tarihine adını yazdırıyor. Armine koleksiyonunda toprak tonlarıyla öne çıkan bu tasarımlar radarımıza takılanlar arasında ilk sırada yerini alıyor. Buz gibi soğuk kıştan, kavurucu yaz sıcaklarına geçmeden hemen önce dolaplarda olması gereken parçaya Armin'de kendi yorumunu katıyor.

2_104 DIŞ GİYİMDE ÖNCÜ

Tesettürlü kadının dış giyimde olmazsa olmazı pardesü ve kaplar sezonun trend renkleri ve detaylarıyla modernize ediliyor. Elbise görünümündeki modelleriyle eforsuz kombinlere ilham veren tasarımlar aynı zamanda giy ve çık rahatlığı yaşatıyor.

3_87

ŞIKLIK YARIŞININ GALİBİ ARMİNE KADINI

Armine, 2019 ilkbahar – yaz koleksiyonu muhafazakar kadına büyük ayrıcalıklar sunuyor. Konforun üst seviyede olduğu tasarımlar şık duruşundan asla taviz vermiyor. Yani konfor her daim şıklıkla yarışıyor. Tabi ki bu yarışta galip her zaman Armine kadını oluyor.

4_78 ARMİNE İLE RENKLENDİR HAYATI

Her bir detayında yaz esintisi taşıyan tasarımlarıyla Armine şimdiden tutku uyandırıyor. Bol – dökümlü kesimleri, küçük ama şık detayları ve iç ısıtan renk tonlarıyla stil kurtaran tunikler, genç tesettür kombinleri zirveye taşıyor.

5_49

TESETTÜR KOMBİNLERE ZARİF DOKUNUŞ

Sade ve bir o kadar zarif desenleriyle Armine Eşarplar tesettür kombinlere en önemli dokunuşu yaparak son noktayı koyuyor. Her renge uyumlu özel tasarımlar bazen çiçek açan bahardan esintiler sunuyor bazen iç içe giren desenleriyle geometri derslerine atıfta bulunuyor bazende her çizgisiyle hayatımıza ayrı bir renk katıyor.

6_37

Haber Ara