Dolar

32,3241

Euro

35,1014

Altın

2.300,58

Bist

9.079,97

Arkadaşının kanını içti

İngiltere'de vampir olduğunu iddia eden bir adam, arkadaşının kolunu jiletle kesip kanını bir bardağa koydu ve içti.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-06 20:36:44

Arkadaşının kanını içti

İngiltere'de vampir olduğunu iddia eden 20 yaşındaki bir adam, arkadaşının kolunu jiletle kesip kanını bir bardağa koyup içti. Ardından "hayatta kalmak için kan içmem lazım" dedi.

İngiltere'de 20 yaşındaki Thomas Gough adında bir adam, 34 yaşındaki arkadaşı Matthew Whitehurst'un kolunu jiletle kestikten sonra arkadaşının kanını bir bardağa koyup içti. Gough hapishaneye gönderildi.

GOUGH, VAMPİR OLDUĞU İDDİASINDAYDI

"Vampir" olduğunu iddia eden Gough, sevgilisine bir adamı bıçaklamaya yönelik planından söz etti. 34 yaşındaki arkadaşı Whitehurst'ü odasında birlikte içki içmeye davet etti. Bir süre oturduktan sonra sevgilisinin gözleri önünde arkadaşının kolunun ön tarafını kesip yaraladı. Mağdurun kanı akmaya başladığında da kanı bir bardağa koyup içti ve mağdura "hayatta kalmak için kan içmem lazım" dedi.

GOUGH, BİPOLAR RAHATSIZLIKTAN MUZDARİP

Mahkemede şu ifadelere yer verildi: Saldırının ardından bipolar rahatsızlıktan muzdarip Gough, içtiği kanı kustu; akabinde kan akışını bir çorapla durdurmaya çalışmadan önce Matthew'a "Sen hangi ilacı kullanıyorsun?" diye sordu.

Stoke-on-Trent Ceza Mahkemesi'nde Matthew'in kolunun ön tarafına 10 dikiş atıldığı ve yara izinin kalıcı olacağı belirtildi.

ALTI YIL SEKİZ AY HAPİS CEZASI ALDI

Sabit bir adresi bulunmayan davalı, altı yıl sekiz ay hapis cezasına çarptırıldı.

Avukatı Catherine O'Reilly, müvekkilim Gough "yaptığından çok üzüntü duyuyor. Kendisini büyük oranda geliştirdi." dedi.

Haber Ara