Dolar

32,3639

Euro

35,0278

Altın

2.323,60

Bist

9.079,97

Arda Turan transferinde son durum

Arda Turan konusunda nokta koyuldu. Başkan Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim’in bir araya gelerek görüştüğü toplantıda yıldız oyuncunun Galatasaray'a ocak ayında transfer edilmemesine karar verildi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-22 09:20:26

Arda Turan transferinde son durum

Galatasaray'da haftalardır farklı iddiaların ortaya atıldığı Arda Turan konusuna nokta koyuldu. Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre Sarı kırmızılı kulüpte herkesin fikir ayrılığına düştüğü ve tartıştığı tecrübeli oyuncunun transferi başka bahara kaldı.

CENGİZ ve TERİM'DEN TOPLANTI

Teknik Direktör Fatih Terim ile Başkan Mustafa Cengiz bu konu hakkında görüşme yaptı. Daha önce G.Saray'a dönüşü adına yeşil ışık yakan ve “Arda'yı sadece ben değil, G.Saray camiası ve taraftarı da istemeli' diyen tecrübeli hoca bu konuya yarınki Rize maçı sonrasında nokta koyacak.

Fatih Terim'in yarınki kupa maçı sonrasında eski öğrencisi için açıklamalara imza atarak bu konuya nokta koyması bekleniyor.

SÜRPRİZ İSTİFA

Bu arada Galatasaray'da dün sürpriz de bir istifa yaşandı. Özgür Savaş Özüdoğru, Galatasaray yönetim kurulundaki görevlerinden istifa etti.

Ankara'da yaşayan ve dünkü toplantıya katılamayan Özüdoğru, “Kimseyle kişisel sorunum yok. Başkanı ve yönetimdeki arkadaşlarımızın da başarılı olmasını istiyorum” dedi. Bununla birlikte yedek üye Erol Özmandıracı da görevlerini bıraktı. Ayrılıkların basketbol şubesi ile alakalı olduğu ortaya çıktı.

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara