Dolar

32,3781

Euro

34,9874

Altın

2.326,14

Bist

9.090,70

Arda Turan geri dönüyor!

Fatih Terim'le yaşadığı gerginlikler ve gazeteci Bilal Meşe'yle Milli Takım uçağında sert tartışmalar yaşayan Arda Turan, Mircea Lucescu'yla İspanya'da görüştü. Arda Turan, Ay Yıldızlı formaya dönüş kararı aldı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-08 10:41:17

Arda Turan geri dönüyor!

Mircea Lucescu'nun Milli Takım'ın başına gelmesiyle birlikte farklı değişimler de yaşanmaya başladı.

Daha önce Ay Yıldızlı formayı bıraktığını açıklayan Arda Turan ve Rumen hoca bu konuyu Barselona'da görüştü ve yeni kararlar aldı.

LUCESCU ARDA İÇİN İSPANYA'YA GİTTİ

Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçını Samsun'da yerinde takip eden Lucescu, bir gün sonra ise hemen Barselona'ya uçtu ve buradaki Barcelona-Chapecoense öncesi Milli yıldızla yemek yedi. Pozitif bir havada geçen yemekte Rumen teknik adam Arda'ya ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu ve onu beğenerek izlediğini anlattı.

"SEVGİ VE SAYGIYI GETİRECEĞİM"

Sözlerine Arda övgüleriyle başlayan Luce, daha sonra ise konuyu son yaşanan olaylara getirdi ve "Artık bunlar unutulmalı. Ben bu takıma sevgi ve saygıyı yeniden getireceğim, birliği sağlayacağım. Sen kaptansın, sana ne kadar ihtiyacım olduğunu söylememe gerek yok" diyerek Arda'nın gönlünü kazandı.

ARDA: BENİM İHTİYACIM OLAN SEVGİ...

Lucescu'nun samimi yaklaşımı karşısında adeta çözülen Arda Turan, aklındakileri teker teker sıralamaya, kafasındaki soruları birer birer sormaya başladı. "Benim zaten ihtiyacım olan şey sevgi" diyen Arda Turan ve Lucescu arasında olumlu diyaloglar yaşanırken, yemek bitiminde Arda'nın artık Milli Takım'a dönme kararı alması için hiçbir engel kalmamıştı. 

Haber Ara