Dolar

32,5773

Euro

34,8224

Altın

2.419,07

Bist

9.645,02

Araz Supermarket Self Servis Yazar Kasalarını Hizmete Sundu

Araz Supermarket her daim yenilikte ilerlemeye devam ediyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-14 18:09:47

Araz Supermarket Self Servis Yazar Kasalarını Hizmete Sundu

Kendisini güncelleştirerek en iyi hizmeti sunmak için birçok sürpriz ve avantajla dolu olan bu yapı sadece alışveriş mağazası olarak tanınmakla kalmayıp aynı zamanda gönülleri de kazanıyor. Ticarette en büyük etken müşteri memnuniyeti ve güveni olduğunu bilerek müşterilerine en verimli ve faydalı hizmeti sunmak adına kaliteli elemanlarla ilerlemeye devam ediyor. Hiç bir emek ve samimi düşünce yerde kalmadığı gibi Araz Supermarketin niyeti de kabul görüyor ve hızla büyümeye devam ediyor.

10 Yılda Hızlı Gelişim

Azerbaycan içerisinde ilk olarak 4 bayi ile açılan fakat müşteri memnuniyeti kazanmanın verdiği güçle kendisini hızla geliştiren Araz mağazalarının en büyük başarısı yurt içi ve dışında ticaret sistemini bilen bir ekiple yola koyulması oldu. Her iş ehli tarafından yapıldığında daima yücelecek ve büyüyeceği için hızla gelişim göstermesi aslında abes olmayacaktır. Tıpkı Araz mağazalarının kaliteli ve iş bilir elemanlarla ilerlemesi gibi ve günden güne ticaret adına hizmet ederek birçok rahatlığı müşterilerine sunuyor. Araz Supermarket etkinlikleri daima dikkatleri üzerine çekiyor. Her türlü ürünü getirerek evlerde ve belki de ofislerde dahi ihtiyaç duyulan her maruzatı gideren, bonus kart avantajı sunan, düzenli içeriği ile göze hitap eden ve alışverişte kasiyere gerek bırakmadan self servis hizmet vermeye başlayan bu mağaza ilerlemeye de devam ediyor.

WhatsApp Image 2021-01-16 at 18.06.58

Yazar Kasaların Rahatlığı

Yazar kasa hizmeti müşterilerin sıra beklemesini önleyerek onlara daha kaliteli hizmeti sunmak için çıkarıldı. Araz Supermarket self servis yazar kasa bulunması herkesin vakit kaybetmeden hızlı işlem yapmasına ve rahatlığına kapı araladığı için memnuniyetleri de kazanmış oldu. Bakü de işe başlayarak Azerbaycan içerisinde hızla gelişen ve büyüyen mağazalar bu tür kolaylıkları müşterilerine sunmaları sebebiyle daha fazla büyüyecek ve önü açık hizmet yeri olacaktır. Birçok avantaj ve kolaylık sağlanması ticaretin en güzel faaliyetlerinden olduğu için iş bilen ve ehil ekibin de gayreti bu büyümeye katkı sağlamıştır.

Araz Supermarket'teki kampanyaları görmek için tıklayın:  Araz Supermarket

Haber Ara