Dolar

32,3297

Euro

35,0425

Altın

2.281,75

Bist

8.988,53

Araştırmacı Yazar Latif Erdoğan, Esenyurt'ta Demokrasi Nöbeti'nde

Esenyurt'ta Demokrasi Nöbeti'ne katılan araştırmacı-yazar Latif Erdoğan, FETÖ ile ilgili, 'Sivil ayak çökertilmeden bu yapı çökertilemez' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-09 14:06:37

Araştırmacı Yazar Latif Erdoğan, Esenyurt'ta Demokrasi Nöbeti'nde
Esenyurt'ta Demokrasi Nöbeti'ne katılan araştırmacı-yazar Latif Erdoğan, FETÖ ile ilgili, "Sivil ayak çökertilmeden bu yapı çökertilemez" dedi.

15 Temmuz Darbe girişimi öncesinde çıkardığı "Şeytan'ın Gülen Yüzü" aldı kitabı ile dikkatleri çeken araştırmacı yazar Latif Erdoğan, Esenyurt'ta Demokrasi Nöbeti'ne katıldı. Yazar Erdoğan, kürsüde Esenyurtlulara seslenerek, "Sivil ayak çökertilmeden bu yapı çökertilemez" dedi.

"ABD en kısa zamanda Gülen'i teslim edecektir"

Darbe girişiminde bulunan FETÖ hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan araştırmacı yazar Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

"Gülen'in şu an başarılı olamadığından dolayı, hırsından dolayı bin pişmanlığı vardır. Ama o tövbe etmez, çünkü artık kendini aşmış. Bana göre artık ikinci bir deneme şansı biraz zayıf görünüyor ama bunlar her zaman potansiyel tehlikedir. Hepsi bir darbeyle açığa çıkmaz. Kimler bu yapılanmaya ait, kimler değil kestirmek çok zor. Çünkü Kurmay-Albay olduktan sonra bunların hepsi Mason oluyor. Subaylar, talebelik yıllarında çok keskin Kemalist gözüküyorlar. Dolayısıyla hiçbir yönüyle bunları deşifre etmek kolay değil. Eğer elde bir delil yoksa mümkün değil. Kendi aralarında da birbirlerini tanımıyorlar. En fazla iki kişi birbirini tanır, üst rütbelerde o da yoktur. Dolayısıyla sivil ayak birbiriyle irtibat kuruyorlar. Sivil ayak çökertilmeden bu yapı çökertilemez. Tüm İslam aleminin ahını aldı, bu saatten sonra da ABD'nin Gülen'in arkasında daha duracağını düşünmüyorum. ABD en kısa zamanda FETO'yu teslim edecektir."

Haber Ara