Dolar

32,5995

Euro

34,8309

Altın

2.496,72

Bist

9.465,93

Arap ve Avrupalılar saç ekimi için Türkiye'yi tercih ediyor

Saç ekimi uzmanı Engin Sönmez, özellikle Arap ve Avrupalı turistlerin saç ekimi için Türkiye'yi tercih ettiklerini söyledi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-01 11:06:59

Arap ve Avrupalılar saç ekimi için Türkiye'yi tercih ediyor
Saç ekimi uzmanı Engin Sönmez, özellikle Arap ve Avrupalı turistlerin saç ekimi için Türkiye'yi tercih ettiklerini söyledi.

Hair Estetik Saç Ekim Merkezinden, Saç Ekimi Uzmanı Engin Sönmez, özellikle Arap turistlerin saç ekimi için Türkiye'ye tercih ettiklerini belirtti.

Saç ekimi için Türkiye'ye gelenlerin sayısının oldukça arttığını ifade eden Sönmez, "Yoğunlukla merkezimizi tercih edenler ise Arap ve Avrupalı turistler. Bu nedenle saç ekimi Türkiye'yi sağlık turizminin gözdesi yaptı. Arap ve Avrupalı turistlere paket turlar düzenliyoruz. Hastalarımız operasyon geçirdikten sonra üç gün kontrole gelmek zorunda. Bu süreyi İstanbul'da iyi geçirmesi için uygun programlar hazırlıyor. Rehberlerimiz eşliğinde şehir gezdiriliyor. Böylece Araplar hem saç ektirip hem güzel bir tatil yapmış oluyor" dedi.

"Saç ektirmeden önce olumsuz düşüncelere kapılmayın!"

Saç ekimi yaptırmak isteyen ve tedirgin olan hastalarımız için Engin Sönmez, şunları söyledi:

"Hastalarımız bunu cerrahi bir operasyon olarak düşünmesinler. Saç ekimini kozmetik ve estetik bir işlem olarak düşünmeliler. Canım yanacak, ağrım olacak gibi düşüncelere kapılmasınlar. Çünkü saç ekimi, hastane ortamında, uzman doktorlar tarafından yapılan bir işlemdir. İlk iğneyi hisseder, gerisini hissetmezsiniz. İşlemden 6-7 saat sonra yeni bir görüntüye kavuşursunuz. Yalnızca ekimin yapıldığı ilk 3 gün biraz dikkatli olmak gerekiyor".

"3-4 günde iş başı"

İşlem sonrasında, saç ekilen bölgeye belli bir süre dokunulmaması gerektiğine dikkat çeken Sönmez, "Saç ekilen hastalarımıza bir kaç gün dinlenmelerini öneriyoruz. Sosyal çevredeki arkadaşları merak edip ziyaretine gelenler olacaktır. Ancak kimsenin işlem yapılan bölgeye dokunmaması gerekiyor. Hastanın işlemin ardından 3 gün ani hareketler yapmaması, ağır kaldırmaması, ağır sporlar yapmaması gerekli. Operasyondan 3 gün sonra hastalarımız işlerinin başına dönüp günlük hayatlarına devam ediyorlar" dedi.

Haber Ara