Dolar

32,5976

Euro

34,7500

Altın

2.497,65

Bist

9.524,59

Aralık'ta nereye gidilir?

Dört mevsim tatil severlerin tercihi Yakın Bölge Otelleri ile Bolu, Sakarya, Abant, Bursa, Ağva gibi rotaları Aralık ayı tatil önerileri listenize ekleyebilirsiniz.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-22 10:12:06

Aralık'ta nereye gidilir?

Aralık ayında Türkiye'de nereye gidilir sorusunun cevabı kayak merkezlerinin bulunduğu ve eşsiz doğaya sahip lokasyonlar olabilir. Havaların soğumasıyla birlikte hareketlenen termal bölgeler kışın vazgeçilmezleri arasında. Dört mevsim tatil imkânları sunan termallere gidip şifalı sularda sağlığınıza kavuşabilir, çeşitli kür programlarına da katılabilirsiniz. Aralık ayı tatil önerilerimizde rotanızı Uludağ, Kartepe, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken, Ilgaz bölgelerine çevirebilir, bembeyaz karların arasında kayak yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Aralık ayında gezilecek yerler Türkiye'nin eşsiz doğasında gizli.

Yakın bölge mi dediniz?

Dört mevsim tatil severlerin tercihi Yakın Bölge Otelleri ile Bolu, Sakarya, Abant, Bursa, Ağva gibi rotaları Aralık ayı tatil önerileri listenize ekleyebilirsiniz. Huzuru doruklarda yaşayacağınız bu rotalarda çeşitli aktiviteler, termal sular, masaj, sauna, hamam gibi alternatiflerle keyfinize keyif katın. Bu güzel mevsimde lapa lapa yağan kar eşliğinde romantik bir tatil geçirmek istiyorum diyorsanız rotanızı Kocaeli'nin mükemmel doğasıyla ünlü Maşukiye'sine ya da kayak deyince akla ilk gelen Bursa'nın kayak merkezine doğru yola çevirebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte romantik tatilin kapılarını da aralamış olursunuz böylelikle. Tarihi İstanbul'un tarihiyle ünlü rotaları bu ay mükemmel alternatiflerle dolu. Yakın Bölge Otellerinde kalarak Yerebatan Sarnıcı, Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı, Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Süleymaniye Camii, Dolmabahçe, Yıldız, Gülhane, Galata Kulesi, Eyüp Sultan ve bunun gibi mükemmel rotalarla süslü İstanbul'u Aralık ayında keşfedebilirsiniz.

Haber Ara